23 de ani presedinte FRF!Sandu vrea sa conduca fotbalul romanesc pana in 2013

23 de ani presedinte FRF!Sandu vrea sa conduca fotbalul romanesc pana in 2013 Superliga
"AS VREA CA VIITORUL PRESEDINTE SA FACA CEL PUTIN JUMATATE CA MINE"

Presedintele Federaţiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, vineri, pentru site-ul www.sportulromanesc.ro, ca va candida si la alegerile din 2009 pentru sefia FRF, intentionand ca din 2013 sa se retraga din activitate.

"Gata, m-am decis. In 2009 imi voi depune candidatura pentru un nou mandat de presedinte al FRF. Apoi apoi ma las, voi avea grija de nepoti, pentru ca atunci voi avea 61 de ani. Voi, presa, ati speculat ca Ionut Lupescu va fi inlocuitorul meu la sefia federaţiei, dar va spun sincer ca nu e asa. Din 2013 nu ma va mai interesa cine va fi presedintele FRF, daca el se va numi Lupescu, Popescu sau Ionescu", a declarat Sandu care a tinut sa precizeze ca, din 2013 nu mai vrea sa ocupe nici functia de presedinte de onoare al FRF.

Oficialul FRF spune ca dupa 23 de ani la sefia federatiei va fi foarte multumit de activitatea depusa. "Am lasat si o sa las in urma mea multe lucruri bune, calificarile si rezultatele de la mondiale si europene, un sediu de federatie extraordinar, un stadion talie europeana, baza de la Mogosoaia si multe altele. As vrea ca viitorul presedinte sa faca macar pe jumatate cat am facut eu", a mai spus presedintele FRF.

Mircea Sandu ocupa functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal din 1990.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!