Costel Gâlcă și-a exprimat dezamăgirea după ce Universitatea Craiova a fost ținută în șah de Dinamo, scor 1-1, duminică seara, într-un meci din etapa a 22-a din Superliga României.
Costel Gâlcă: "De când sunt eu aici n-am avut atâtea ocazii!"
Antrenorul care a luat titlul cu FCSB în 2015 susține că partida trebuia să se încheie cu 3-1 sau cu 4-1 în favoarea oltenilor, însă Alexandru Roșca, portarul oaspeților, a avut o evoluție entuziasmantă, așa cum a scris azi și Florin Caramavrov pe Sport.ro într-un editorial emoționant.
"Cel puțin de când sunt eu aici n-am avut atâtea ocazii, e frustrant să nu câștigi un asemenea meci. Nu știu dacă pentru reflexele lui Roșca sau pentru că finalizarea n-a fost la cote foarte bune din partea jucătorilor noștri.
3-1, 4-1 trebuia să se termine, am avut trei-patru ocazii clare de gol. Nu pot să comentez ce s-a întâmplat la alte echipe, era important pentru noi să câștigăm, era un rival. În urma jocului de azi (n.r.: ieri) e mult mai frustrant. Sper să avem noroc sau să marcăm cu mai mare ușurință în alte meciuri. Ne așteaptă un meci foarte greu (n.r.: - U Craiova joacă etapa următoare în deplasare cu Rapid).
Suntem tot acolo, chiar dacă s-au distanțat, vor fi meciuri grele, noi avem cu U Cluj acasă, va fi foarte strâns tot. Va fi un meci important pentru noi. Mergem pe un stadion cu suporteri înfocați, îi sprijină, au echipă bună, sunt aproape de play-off. Lupta va fi strânsă, sper să fie de partea noastră și norocul.
Atmosfera a fost plăcută. Mă bucur că n-au fost incidente", a declarat Costel Gâlcă, la finalul partidei U Craiova - Dinamo 1-1.