3 meciuri pentru ISTORIE | Sumudica e gata de PARTY la Giurgiu: "E greu sa inceapa degringolada la noi" Ce cadou le-a facut jucatorilor

3 meciuri pentru ISTORIE | Sumudica e gata de PARTY la Giurgiu: E greu sa inceapa degringolada la noi Ce cadou le-a facut jucatorilor Superliga

Astra e gata de o performanta istorica! Echipa lui Sumudica a invins Steaua si e la 6 puncte in fata rivalei cu 3 etape inainte de final. 

Sumudica le-a dat elevilor sai doua zile libere dupa victoria cu Steaua, dar nu se teme ca acestia se vor relaxa in ultimele etape. Urmeaza partide cu ASA, DInamo si Pandurii in care orice se poate intampla. Antrenorul Astrei e convins insa ca jucatorii sai experimentati nu vor ceda avansul. 

"E normal cand joci cu echipa de pe locul doi, cand poti mari avansul, acest entuziasm este uman, nu-l poti elimina. E bine sa te bucuri. Sansa noastra este ca nu jucam foarte repede, la trei zile, si avem timp pana luni sa ne refacem, sa ne prinda cu picioarele pe pamant.

Nu am realizat nimic, avem un parcurs extraordinar, am învins principala contracandidata, dar mai avem nevoie de patru puncte, ati vazut ce s-a întamplat cu Liverpool, asta in cazul in care Steaua va lua toate punctele.

I-am lasat liberi ieri si azi, pentru ca nu au mai avut liber de mult si de marti incepem ciclul saptamanal. Sunt trecut prin multe si sunt convins ca-i pot aduce cu picioarele pe pamant si sa castigam la Mures", a declarat Marius Sumudica, la Digi.

Antrenorul Astrei nu crede ca jucatorii sai vor ceda presiuniii din ultimele etape, desi sunt aproape de cea mai mare performanta din istoria clubului.

"Degringolada e greu sa inceapa la noi, pentru ca noi nu am avut presiunea castigarii acestui campionat. Poate ca acum e putina presiune. Este un extrabonus acum tot ce se intampla cu noi, nu ne vom da la o parte, pentru ca poate este o sansa unica în viata, la nivel de jucatori, antrenori, patron, sa castigi un campionat.

Am un lot de jucatori maturi. Cand toata lumea credea ca ne vom apara, ca vine nu stiu ce echipa vine peste noi. Îi respect pe cei de la FCSB, au recuperat multe puncte dupa ce a plecat Radoi, dar Astra a fost de departe castigatoarea acestui joc si nu de alta, dar ma bazez pe experinta. Am stiut ce am luat de la Chiajna, ce am luat si de afara si ce am pastrat de la Astra. Avem un grup de invidiat.", a mai spus Sumudica.

Programul Astrei din finalul play-off-ului:

Etapa a 8-a: ASA - Astra;
Etapa a 9-a: Astra - Dinamo;
Etapa a 10-a: Pandurii - Astra.

Programul Stelei din finalul play-off-ului:

Etapa a 8-a: Steaua - Viitorul;
Etapa a 9-a: Steaua - Pandurii;
Etapa a 10-a: ASA - Steaua.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!