Rapid se clasează în zona de play-off a SuperLigii României. Cu 25 de puncte obținute după 19 etape, echipa pregătită de Marius Șumudică se sitează pe locul 8 și se află la patru lungimi de Sepsi OSK, ultimul loc care duce în play-off.

400.000€ pentru următorul transfer de la Rapid!

Conform sportpesurse.ro, Rapid i-a făcut o ofertă de 400.000 de euro lui Juri Cisotti, căpitanul celor de la Oțelul Galați, care în iarnă intră în ultimele șase luni de contract cu moldovenii. 

Cotat la 700.000 de euro de site-urile de specialitate, Juri Cisotti nu-și va prelungi cu siguranță contractul cu Oțelul, la care este legitimat din iulie 2021.

”Mi-a spus că nu-și prelungește contractul cu Oțelul!”, a fost anunțul lui Dorinel Munteanu, antrenorul gălățenilor, conform gsp.

Rămâne de văzut dacă se va concretiza mutarea lui Cisotti în iarnă la Rapid, mai ales că fotbalistul este subiectul unui transfer și la FCSB, campioana en-titre a României.

Urmează plecări de la Rapid

Președintele Viorel Moldovan a confirmat recent că vor exista plecări de la Rapid în următoarea perioadă de mercato, dar și că giuleștenii vor fi nevoiți să elibereze ”spațiul din zona mediană”.

„Pe poziția de mijlocaș central, există destul de multe variante. Din contră, ar trebui să eliberăm spațiul în zona mediană. Avem foarte mulți jucători acolo.

Asta ne-am propus, maxim doi jucători. Fără îndoială, vor exista și plecări, rămâne de văzut câte. Eu știu numărul, însă nu vi-l spun”, a spus Moldovan.