4000 de stelisti la miting: "Mi-e dor de Steaua" Vezi ce au scandat fanii:

Aproape 500 de stelisti s-au adunat langa patinoarul de la Moghioros pentru mittingul anuntat. Stelistii aniverseaza 62 de ani de la infiintarea Stelei. Mitingul este indreptat si impotriva lui Gigi Becali, din ce in ce mai contestat de suporteri!

17:00: Fanii au plecat de la Moghioros si au ca traseu: Tricodava, Strada Brasov, Bulevardul Ghencea, stadion Steaua!

Fanii vor ca patronul Stelei sa plece din Ghencea: il acuza pentru situatia dezastruoasa a echipei din acest sezon!

Steaua mai are un meci, la Unirea Urziceni, in ultima etapa a campionatului! Steaua este la un pas sa piarda calificarea in Europa!

Purtarorul de cuvant al AISS, Nicolau Marius, a precizat ca prin aceasta actiune, intitulata "Ne vrem clubul inapoi", fanii "ros-albastrii" vor sa traga un semnal de alarna asupra situatie in care a ajuns in prezent clubul din Bulevardul Ghencea:

"Actiunea noastra de astazi este impotriva conducerii Stelei, care a ignorat total mesajele noastre de-a lungul timpului si a adus clubul in situatia in care se afla. Pe mine personal ma deranjeaza felul in care conducerea Stelei trateaza fostele glorii ale FC Steaua. Altii fani sunt insa deranjati si de locul in clasament pe care il ocupa echipa si de jocul pe care il practica".

Nicolau a mentionat ca acest mars al fanilor nu are in niciun caz o conotatie politica:

"Nu este niciun fel de actiune politica mitingul nostru de azi. Noi am fi vrut sa organizam chiar maine (n.r. - duminica) aceasta actiune, pentru ca este implinirea a 62 de ani de la infintarea Clubului Sportiv Steaua, insa nu s-a permis acest lucru din cauza alegerilor".

Printre bannerile afisate de suporterii Stelei se numara "Mi-e dor de Steaua", "Onoare, deminitate, cuvinte de voi uitate" sau "Istoria de 62 de ani cladita pe valoare nu pe bani".

Marsul de protest a fost autorizat de Primaria Municipiului Bucuresti.

AISS a invitat la acest mars pe toti suporterii stelisti care nu sunt multumiti de actuala conducere a clubului si care doresc indepartarea actualului finantator, Gigi Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!