600 de mii astazi, 6 milioane maine | Trimis la echipa a doua de ASA, Bumba e recomandat in Ghencea: "Sa-l cumpere repede"

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit in aceasta dimineata la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro. Acesta a comentat pe seama transferurilor facute de Steaua, a vorbit despre situatia ASA-ului, dar si despre mutarea surprinzatoare a lui Cernat la Viitorul.

"Steaua are nevoie de vreo 6 jucatori ca sa prinda grupele Ligii. Hai, doi-trei de mare valoare, dar nu-i vad in Romania. Gigi trebuie sa bage mana in buzunar daca vrea performanta.

Cu bani putini faci ceva in Europa League, dar in Champions League e greu.

Eu, daca as fi in locul lui Becali, as da 600 de mii de euro pe Bumba, ca peste doi ani de zile o sa faca 6 milioane de euro. Cei de la ASA trebuie sa-l vanda, altfel se desfiinteaza, ca n-au niciun ban", a spus Dragomir la Ora Exacta in Sport.

De asemenea, acesta a vorbit despre proiectul lui Dan Petrescu la ASA, despre Astra, dar si despre ajungerea lui Cernat la Viitorul.

"Petrescu e un antrenor serios si ambitios, dar nu joaca el. Am vazut ca a facut cimitir de elefanti acolo. De multe ori, cei batrani au facut performanta, dar are nevoie si de jucatori care sa alerge, de tineri ambitiosi.

Astra are conducere si antrenor, ii mai trebuie echipa. M-a sunat azi-noapte Sumudica si m-a rugat sa-i primesc un fotbalist la hotel, ca venea la 4 dimineata. E vorba de un strain. Eu stiam ca Niculae nu-i va da niciun jucator lui Becali, pentru ca vrea sa faca echipa buna.

Cred ca putem avea doua echipe in grupele Europa League, dar in Liga e greu. Nu stiu daca Muniru si Martinus sunt suficienti. Singurul fotbalist de mare valoare pe care l-a luat Steaua e Alcenat. Asta e de Champions League, da.

L-as fi luat si pe Cernat, dar Hagi a fost mai destept. Viitorul facea treaba buna daca il tinea si pe Nicolita. Cred ca o sa faca o treaba si mai buna daca se intoarce la Constanta", a mai spus acesta.

In final, Dragomir a comentat rezultatul obtinut de nationala de tineret in preliminariile pentru EURO, 3-0 cu Armenia.

"La nationala mica avem un antrenor foarte bun, un tehnician care va face cariera. Avem o grupa interesanta, dar accesibila, chiar daca intalnim Danemarca sau Tara Galilor", a conchis acesta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!