OFICIAL A semnat! Oțelul Galați și-a găsit fundaș până în 2025

Mihai Adascalitei Dorinel Munteanu Otelul Galati Superliga Romaniei Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 16:38
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 16:38

Mihai Adăscăliței a semnat un nou contract cu Oțelul Galați, valabil până în vara anului 2025.

Mihai Adăscăliței a revenit la Oțelul Galați la începutul anului 2022, după ce plecase în vara lui 2016 la CS Tunari. În cei 6 ani departe de Moldova, fundașul a trecut și pe la Unirea Slobozia.

A semnat până în 2025!

Formația gălățeană a anunțat prelungirea contractului fundașului dreapta Mihai Adăscăliței. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

”Fundașul dreapta Mihai Adăscăliței a semnat astăzi prelungirea contractului cu SC Oțelul Galați până la finele stagiunii 2024-2025. El a revenit acasă în urmă cu doi ani și jumătate, punând umărul la revenirea roș-alb-albaștrilor în Superliga.

Mihai, legitimat la SC Oțelul în decembrie 2021, după o altă perioadă petrecută în roș-alb-albastru în prima parte a carierei, s-a numărat printre oamenii alături de care managerul Dorinel Munteanu a readus corabia oțelară pe prima scenă a fotbalului românesc.

Utilizat în 27 de jocuri de Superliga și în 4 de Cupa României în sezonul 2023-2024, fundașul dreapta a semnat astăzi prelungirea contractului cu echipa noastră pentru încă un an”, s-a regăsit în comunicatul oficial al clubului.

Mihai Adăscăliței: "Mă bucur nespus"

”Mă bucur nespus că am revenit la Oțelul și că pot ajuta echipa pentru a face performanță.

Îi mulțumesc domnului Dorinel Munteanu pentru încrederea oferită și îmi doresc să dau totul pentru culorile roș-alb-albastre și pentru minunații noștri suporteri și în următorul sezon”, a adăugat Mihai Adăscăliței.

Cifrele fundașului

În acest sezon, Adăscăliței și-a trecut în cont:

  • 31 de meciuri jucate
  • Un gol marcat
  • Două pase decisive livrate
  • 1.738 minute prestate în tricoul gălățenilor
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!