Au transferat un Bad Boy: "Stiam temperamentul sau cand l-am luat de la Poli!" Cum a strans Nikolici 2000 de LIKE-uri pentru a ramane la Steaua:

Au transferat un Bad Boy: Stiam temperamentul sau cand l-am luat de la Poli! Cum a strans Nikolici 2000 de LIKE-uri pentru a ramane la Steaua: Superliga

Atacantul muntenegrean isi cauta echipa dupa ce a fost dat afara de Ilie Stan.

"Sunt sanse minime sa il ierte Gigi, Bonfim si Ricardo nu au avut parte de clementa, e o situatie deosebit de grava. Stiam acest aspect al temperamentului sau. Unii se mai indreapta cand vin la nivel mai mare, ii tinem sub observatie dar nu putem sa stam mereu dupa ei", a declarat Narcis Raducan la Sport.ro

Escapada lui Nikolic nu este prima a acestuia la Steaua. Episodul "prostituate de lux", desfasurat la finalul turului, l-a avut in centrul atentiei tot pe atacantul Stelei.

Decizia lui Ilie Stan pare sa fie definitiva, mai ales ca antrenorul Stelei are si sustinerea patronului.

Fanii Stelei nu par sa agreeze in schimb despartirea de atacantul ce a calificat-o pe Steaua in primavara europeana. Acestia l-au sustinut pe pagina de Facebook a Sport.ro, acolo unde peste 2000 de fani au cerut ca atacantul sa nu fie indepartat de la echipa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!