GALERIE FOTO Declarația zilei după transferul lui Omrani la FCSB: "Wesley e mai slab decât el!". Cum arată acum cei doi
Billel Omrani (29 de ani) a fost transferat de FCSB, iar fostul atacant de la CFR Cluj a fost prezentat oficial astăzi.
Billel Omrani era fără echipă de la începutul lunii iulie, de când s-a despărțit oficial de CFR Cluj. Atacantul a stat fără echipă toată fară vara, iar în cele din urmă a semnat cu FCSB un contract pe un sezon, urmând să aibă un salariu lunar de 20.000 de euro.
Adrian Porumboiu, după transferul lui Billel Omrani la FCSB: "Wesley arată mai slab decât el acum"
Gigi Becali a dezvăluit, ieri, că s-a întâlnit cu Billel Omrani, care ar avea "7-8 kilograme în plus" față de greutatea normală. Totuși, patronul de la FCSB s-a arătat încrezător că atacantul crescut de Olympique Marseille va putea intra rapid pe teren.
Mai în glumă, mai în serios, Adrian Porumboiu spune că Wesley Lopes (41 de ani), fostul său jucător de la FC Vaslui, arată mai bine acum decât Omrani.
"Eu m-am întâlnit cu Wesley acum câteva luni, arăta mai slab decât cum arată Omrani acum. Stați puțin, Wesley era fotbalist. Omrani mai are până să ajungă la valoarea lui Wesley. Glumim, e emisiune de bună dispoziție. Poate să devină, e fotbalist bun și cred că a venit să joace. Dacă reușește să îl pună pe picioare, e mare lucru", a spus Porumboiu, la Playsport Live.
- 20.000 de euro este salariul lunar pe care Billel Omrani îl va încasa la FCSB
- 19 este numărul ales de Omrani la FCSB
Adrian Porumboiu: "FCSB e nepregătită. N-are antrenor cu autoritate"
Fostul finanțator de la FC Vaslui a vorbit și depre problemele de la FCSB, echipă care are o singură victorie în opt etape și se află pe locul 13 în Liga 1.
"Vorbind serios acum, FCSB, la ora actuală, are un lot foarte bun de jucători, dar nimeni nu vede că e nepregătită. Atât fizic, cât și tactic. Joacă din trei în trei zile. În tot fotbalul mondial se joacă din trei în trei zile. Ei la Londra puteau, dar în minutele 60-70 nu mai erau proaspeți. E o echipă care pasează bine, dar de-a latul.
Acolo trebuie să intervină antrenorul și să verticalizeze către poarta adversă. Dacă le pui porțile de-a latul terenului, sunt campioni mondiali. Nu verticalizează, nu se văd relații de joc la jucătorii cu calitate. De la mijloc în sus au jucători de jucători. Problema lor e aici: nu e un antrenor cu autoritate, care să poată să tragă de ei la antrenamente", a mai spus Adrian Porumboiu.
Urmăriți SPORT.RO și pe Google News