OFICIAL Lovitură chiar în ziua meciului FCSB - Petrolul: "A semnat până în 2026"

marian huja FCSB Petrolul Ploiesti Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Septembrie 2024, 14:10
Data actualizarii: Sambata 21 Septembrie 2024, 14:09

Petrolul Ploiești a finalizat negocierile cu Marian Huja pentru prelungirea contractului, iar anunțul a fost făcut chiar în ziua meciului cu FCSB.

Marian Huja a semnat cu Petrolul până în 2026. Azi joacă meciul 100

Huja, aflat în ultimul an de contract, a semnat prelungirea înțelegerii cu Petrolul până în 2026, astfel că "lupii" nu mai riscă să îl piardă gratis în următoarea fereastră de mercato.

"Fără doar și poate, Marian este unul dintre jucătorii reprezentativi ai noștri și suntem bucuroși că am ajuns la un acord pentru prelungirea contractului.

Alături de el, de ceilalți jucători cu experiență care sunt de ceva vreme la Petrolul, precum Gicu Grozav, Zima, Hanca sau Papp, de cei crescuți de Petrolul, cum ar fi Țicu, Bratu sau Rădulescu, de cei care ni s-au alăturat în ultima vreme, vom construi echipa și, cu siguranță, ne vom propune obiective dintre cele mai îndrăznețe, pe măsură istoriei Centenare a clubului nostru", a spus Claudiu Tudor, președinte Petrolului, pentru site-ul clubului, după ce Huja a semnat noul contract.

Marian Huja a fost integralist în toate cele 10 partide jucate de Petrolul în acest sezon, iar meciul cu FCSB va fi cel cu numărul 100 pentru el în tricoul ploieștenilor.

  • 850.000 de euro este cota de piață a lui Marian Huja, potrivit Transfermarkt. Fundașul este cel mai scump jucător din lotul Petrolului, la egalitate cu portarul ceh Lukas Zima.
  • 8 goluri a marcat Huja la Petrolul în cele 99 de meciuri jucate până acum.
  • Crescut la Belenenses (Portugalia) și Watford (Anglia), Huja a mai jucat la seniori în Danemarca, la HB Koge, înainte de a sosi la Petrolul.

Huja e născut în Portugalia, iar în 2023 a lipsit 10 luni de pe teren

Marian Huja (25 de ani), născut în Agualva-Cacem (Portugalia) din părinți români, joacă la Petrolul din 2020, când echipa se afla în Liga 2. În ultimele sezoane a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, fiind titular meci de meci.

Huja a lipsit o perioadă lungă de pe gazon după o accidentare suferită în ianuarie 2023, în cantonamentul Petrolului. Stoperul născut în Portugalia a fost diagnosticat cu ruptură la nivelul ligamentului încrucișat anterior și a lipsit de pe teren 10 luni. A revenit direct cu gol în Superliga într-o victorie cu Universitatea Craiova, 3-1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!