Lovitura verii la Dinamo? ”Câinii” pot obține semnătura unui ”tricolor” de la EURO 2024!

Lovitura verii la Dinamo? ”Câinii” pot obține semnătura unui ”tricolor” de la EURO 2024! Superliga

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024.

La 36 de ani, Florin Niță a avut un sezon de excepție în Turcia, la Gaziantep, acolo unde a fost transferat de Marius Șumudică. Portarul român a rămas titular în poarta turcilor și după plecarea antrenorului, iar evoluțiile sale solide l-au readus în primul ”11” al echipei naționale.

Chiar dacă părea aproape de a semna un nou contract cu Gaziantep, se pare că Florin Niță ar avea și varianta revenirii în Superliga României, dar nu la FCSB, echipa de la care a plecat în fotbalul din străinătate, ci la rivala Dinamo!

Florin Niță ar putea ajunge la Dinamo!

Niță are ”pe masă” un nou contract din partea celor de la Gaziantep, dar este tentat de o revenire în România și a apărut varianta unui transfer la Dinamo București. În această perioadă, reprezentanții lui Florin Niță ar fi intrat în contract cu clubul condus de Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, scrie ProSport.

Doar că Dinamo va trebui să facă un efort financiar semnificativ pentru a obține semnătura internaționalului român. Salariul pentru care Niță este gata să se întoarcă în țară este de 20.000 de euro pe lună.

Având în vedere că Florin Niță este la EURO 2024, în acest moment mingea este în ”terenul” acționarilor lui Dinamo. Dacă aceștia se vor arăta interesați de varianta unui transfer al portarului de 36 de ani, cel mai probabil discuțiile vor avansa după turneul final, mai notează sursa citată.

Florin Niță a evoluat în 35 de partide pentru cei de la Gaziantep în acest sezon, în Superlig și Cupa Turciei. Doar nouă dintre acestea s-au încheiat fără gol încasat.

Dinamo București, în această perioadă de mercato

Antrenor - Zeljko Kopic (în negocieri pentru prelungire)

Veniri - Raul Opruț (KV Kortrijk / împrumutat), Kennedy Boateng (Austria Lustenau / gratis), Cătălin Cîrjan (Arsenal / gratis), Adrian Caragea (Sassuolo / gratis), Alexandru Roșca (Șelimbăr / 30.000 de euro), Cristian Licsandru (CS Tunari / gratis), Raul Rotund (Șelimbăr / gratis), Darius Gavrilă (promovat de la juniori), Răzvan Pașcalău (Lecce / gratis), Rareș Burnete (Lecce / gratis), Andrei Mărginean (Ternana / gratis)

Reveniri după împrumuturi - Denis Oncescu (Concordia Chiajna), Andrei Florescu (Progresul Spartac), Cristian Ionescu (CS Blejoi), Alexandru Stoian (Unirea Alba Iulia)

Plecări - Neluț Roșu (Oțelul / gratis), Gabriel Moura, Goncalo Gregorio, Christian Ilic, Daniel Iglesias, Răzvan Began, Quentin Bena, Ricardo Grigore, Edgar Ie, Darko Velkovski (contracte încheiate), Domagoj Pavicic (Aris Salonic / împrumut expirat).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!