Mutu revine in forta: "Vreau sa calific nationala la Cupa Mondiala din 2010!"

Adrian Mutu Echipa Nationala Fiorentina Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Februarie 2009, 14:45
Data actualizarii: Miercuri 04 Februarie 2009, 15:36

Adrian Mutu a revenit dupa accidentarea la cot si a marcat 2 goluri pentru Fiorentina, in meciul cu Bolonga. "Fenomentul" spune ca e un start perfect de an, pe care vrea sa il incheie cu o calificare la mondiale.

"Am obiective indraznete pentru 2009. In primul rand vreau sa ma intorc la nationala si sa ajut la calificarea la turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud. Trebuie sa invingem Serbia si Austria, iar apoi Lituania", a spus Mutu.

Internationalul roman a afirmat ca vrea ca la finalul sezonului din Italia, Fiorentina sa ocupe o pozitie care sa ii permita sa joace in Liga Campionilor. "Cu Fiorentina vreau sa continuam drumul bun si sa incheiem sezonul pe un loc de Liga Campionilor. Nu am o reteta a succesului, la Bologna am fost inspirat si am inscris doua goluri. Pacat ca nu l-am reusit si pe al treilea. La finalul partidei toti m-au felicitat, in special antrenorul Cesare Prandelli. Dupa meci a fost o atmosfera extraordinara", a precizat Mutu.

Adrian Mutu a mentionat ca se simte bine dupa accidentarea suferita la cot: "In acest moment ma simt bine, cotul nu mi-a creat probleme in meciul cu Bologna. Sunt extrem de fericit si sper ca seria neagra a accidentarilor mele se va incheia aici".
Referitor la faptul ca si-a facut un nou tatuaj, Mutu a declarat: "Nu este nou, l-am facut in vara anului 2008".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!