Prima reacție a lui Alexandru Mitriță, după ce a semnat până în 2028

Alexandru Mitrita Superliga Romaniei Universitatea Craiova Superliga Alexandru Mitriță / Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 August 2024, 13:32
Data actualizarii: Duminica 18 August 2024, 13:32

Alexandru Mitriță, golgheterul Superligii României, a semnat prelungirea contractului cu Universitatea Craiova până în 2028.

Anunțul oficial a fost făcut de clubul oltean prin intermediul rețelelor sociale. DETALII AICI

Prima reacție a lui Alex Mitriță, după ce a semnat până în 2028

În vârstă de 29 de ani, Mitriță a avut o primă reacție imediată după oficializarea prelungirii contractului. Winger-ul și-a exprimat atașamentul față de orașul și echipa care l-au consacrat. Într-o postare pe Instagram, acesta a declarat: „Craiova este orașul meu. Știința este echipa mea. Împreună suntem puternici!”.

  • Alexandru Mitriță, jucător Universitatea Craiova/sursa foto: Imago

Mitriță a avut un sezon remarcabil până acum. Atacantul a reușit să marcheze cinci goluri, iar astfel și-a consolidat statutul de jucător-cheie al Universității Craiova.

De-a lungul carierei sale la echipa din Bănie, "Piticul Atomic", cum este supranumit, a înscris 50 de goluri în 107 meciuri. De asemenea, Mitriță a contribuit semnificativ la succesul echipei, fiind unul dintre artizanii câștigării Cupei României în 2018.

Cotat la aproximativ 3,5 milioane de euro conform site-urilor de specialitate, Mitriță reprezintă unul dintre cei mai valoroși jucători din campionatul intern și o piesă de bază pentru Universitatea Craiova, care își propune să rămână în lupta pentru titlu și în sezoanele următoare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!