Visul pentru muntii de bani ai arabilor s-a sfarsit intr-un an: Boloni, pe o lista lunga de esecuri romanesti in fotbalul jucat in desert!
Aventura lui Boloni pe banca lui Al Ittihad se sfarseste dupa doar cateva luni. Antrenorul roman a trait momente jenante la ultimul meci, dupa ce suporterii l-au bombardat cu sticle de apa.
Boloni, inconjurat de zeci de sticle aruncate din tribune si cu pantalonii uzi de apa - este imaginea jenanta care vorbeste despre sfarsitul visului romanesc in fotbalul vazut, pana de curand, un El Dorado pentru jucatorii de antrenorii de la noi.
Aventura lui Boloni la Al Ittihad se incheie dupa doar cateva luni, iar antrenorul de 62 de ani se alatura unei liste consistente de esecuri romanesti in fotbalul arab.
ياشباب ركزوا على ابو سروال برتقالي يقول ل بولوني خلاص ذبحتنا مريض ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه pic.twitter.com/3rQzBAMw6R
— هــاجِــسّ (@mutt3b_otb) November 22, 2015
In 2014, migratia spre zona araba a fost deschisa de Laurentiu Reghecampf, cel mai bine cotat antrenor din fotbalul romanesc la acea ora. L-au urmat cei mai importanti jucatori ai campioanei Ligii I, Sanmartean, Keseru si Pintilii, dar si alti antrenori, Victor Piturca, Dan Petrescu sau Liviu Ciobotariu. Si Galca a negociat cu arabii, iar antrenorul liderului Astra, Marius Sumudica, a vorbit recent despre dorinta de a ajunge in fotbalul arab.
"Eu vreau sa ma urc pe camile, sa o iau in partea aia. Sa ma duc sa imi bag cardul, sa imi intre 50-60.000 pe luna, sa stau linistit", a spus Sumudica.
Cu mici exceptii, jucatorii si antrenorii romani care au ajuns la arabi au sfarsit lamentabil. Sunt si exceptii, iar Cosmin Olaroiu este cel mai bun exemplu. De asemenea, si Ciobotariu rezista inca la Al Faisaly, locul 9 in campionatul Arabiei Saudite.
Urmăriți SPORT.RO și pe Google News