VIDEO EXCLUSIV Mister Tavi Popescu! Gestul inedit al winger-ului după calificarea României la EURO 2025

Naționala de tineret a României s-a calificat cu succes la Campionatul European U21 din 2025, după o victorie categorică cu 3-1 împotriva Elveției, pe Stadionul din Giulești.

Tricolorii mici, conduși de Daniel Pancu, au obținut cea de-a patra calificare consecutivă la turneul continental, după ce au oferit o prestație entuziasmantă în ultimul meci din grupa E preliminară.

România a început în forță meciul decisiv și a deschis scorul în minutul 16 prin Ianis Stoica, care a marcat din pasa colegului său Louis Munteanu.

Un moment tensionat a avut loc în minutul 28, când Jaquez a comis un fault dur asupra lui Munteanu, declanșând proteste vehemente din partea antrenorului Daniel Pancu, care a pătruns pe teren. 

În urma acestui incident, Pancu și rezervele Vladislav Blănuță și Jaquez au primit cartonașe roșii, iar Elveția a rămas în zece jucători.

România a profitat rapid de avantajul numeric, iar Ianis Stoica a înscris din nou în minutul 35, după o acțiune superbă la care au participat Octavian Popescu și Grameni. 

În repriza a doua, elvețienii au redus din diferență prin Albian Hajdari, însă bucuria lor a fost de scurtă durată, deoarece Umit Akdag a marcat pentru România doar trei minute mai târziu, stabilind scorul final de 3-1.

Gestul inedit al lui Octavian Popescu

  • Vlcsnap 2024 10 16 18h17m01s467

VEZI GALERIA DE MAI SUS
După fluierul final, bucuria tricolorilor a explodat pe terenul de joc, însă cel care a atras atenția în mod special a fost Octavian Popescu, jucătorul celor de la FCSB. 

În timp ce colegii săi formau o horă a bucuriei, Popescu a ales să sărbătorească într-un mod original.

Acesta a împrumutat un sacou negru de la un oficial prezent pe teren și, ajutat de Cătălin Vulturar, mijlocașul Rapidului, s-a îmbrăcat la patru ace. 

Tavi Popescu a defilat câteva zeci de secunde pe gazon, bucurându-se de moment într-un stil elegant, după care a returnat sacoul și s-a alăturat suporterilor în sărbătoarea de pe Giulești.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!