Concluziile lui Ilie Dumitrescu după remiza rușinoasă obținută de România înainte de EURO 2024

Romania Ilie Dumitrescu Liechtenstein Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 23:30
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 23:30

România a obținut un rezultat de egalitate împotriva reprezentativei din Liechtenstein, scor 0-0, al doilea amical înainte de EURO 2024. 

Ilie Dumitrescu a tras concluziile după remiza obținută de România în fața celor din Liechtenstein.

Ilie Dumitrescu: ”Suferim în multe zone la duelurile unu contra unu!”

Fostul mare fotbalist consideră că echipa națională suferă la duelurile unu contra unu și nu reușește să profite de șansele create, care nu au fost deloc puține la număr.

Liechtenstein ne-a arătat exact cu ce lecție a venit la București, 5-4-1, 5-3-2, de aici a pornit ca, în multe momente, noi să nu avem reușite în ultima treime. Jocul între linii, foarte puțin, au creat densitate, nu am avut foarte multe mingi în profunzime, trebuie să ai purtător de balon și să poți să joci în profunzime, iar atacanții să atace spațiul din spatele liniei adversarului.

Problema s-a pus că de câte ori am reușit situația aceasta, au apărut și ocaziile de gol. A fost o schimbare de direcție a lui Hagi pentru Mogoș, nu a reușit să gestioneze și a dat prost cu capul, apoi centrare de pe partea opusă, Hagi apare singur cu portarul și nu a reușit să înscrie din câțiva metri. Apoi Coman apare foarte bine din spate, atacă foarte bine zona centrală, ratare.

Suferim în multe zone la duelurile unu contra unu. E diferența foarte mare între noi și ei, ar fi trebuit să vedem dueluri câștigate. Cu cât trecea timpul, a început să apară presiunea rezultatului. Au avut și ei un șut pe poartă. Au fost 24 de șuturi, a fost asediu la poarta lor. A și schimbat, a jucat și cu Pușcaș, l-a băgat și pe Mihăilă, l-a băgat și pe Man”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Programul României la EURO 2024, în grupe

17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen)

22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)

26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)

EURO 2024 va fi transmis în direct pe PRO TV, Pro Arena și VOYO în perioada 14 iunie - 14 iulie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!