Jonathan Duhamel este campionul WSOP 2010!

Jonathan Duhamel este campionul WSOP 2010! Casino

Cel mai important turneu de poker din lume tocmai s-a incheiat iar victoria i-a revenit canadianului Jonathan Duhamel.

Fericitul castigator pleaca acasa cu un premiul de $8,944,310 pentru performanta sa.

Peste 7000 de jucatori au luat startul in editia de anul acesta a evenimentului principal World Series of Poker cu speranta de a-si castiga un loc in istoria pokerului. Patru luni mai tarziu, Jonathan Duhamel este cel ce reuseste aceasta performanta devenind mai bogat cu aproape 9 milioane de dolari.

In noul format al turneului, actiunea inceputa pe 5 iulie s-a oprit la aflarea ultimilor 9 jucatori ramasi in competitie pentru a fi continuata in noiembrie. Cu siguranta asteptarea a meritat pentru canadian care a devenit campion dupa 262 de maini jucate la masa finala. AJ este cartea cu care si-a adjudecat victoria castigand ultima mana din turneu.
Pozitia a doua a fost ocupata de americanul John Racener care nu se poate declara nemultumit cu un premiu de $5,545,955. Toti jucatorii clasati intre primii 8 in acest tuneu au castigat mai mult de un milion de dolari. Un singur european s-a aflat printre ei, italianul Filippo Candio ocupantul locului 4 pentru $3,092,545.

Taxa de inscriere pentru WSOP Main Event 2010 a fost nu mai putin de $10,000 dar majoritatea jucatorilor s-au calificat din turnee satelit online. Pentru a juca poker pe internet intrati pe site-ul 45Bet si luati startul unei noi cariere de jucator de poker.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!