INVICTUS! Noua Zeelanda si-a luat revansa dupa 18 ani in fata Africii de Sud! Noua Zeelanda s-a impus in finala cu 38 - 27!

INVICTUS! Noua Zeelanda si-a luat revansa dupa 18 ani in fata Africii de Sud! Noua Zeelanda s-a impus in finala cu 38 - 27! Rugby

►Ajax - Utrecht, duminica 13:30, in direct Sport.ro si Voyo.ro! High, Olanda!
►Tragerile la sorti pentru optimi, luni 16:00, in direct la Sport.ro! Bate Cupa!

UPDATE: A fost 38 - 27 pentru Noua Zeelanda!



Nelson Mandela, acuzat de tentativa de omor. A trimis o ospatarita sa otraveasca o nationala intreaga! Africanii au castigat contra neozeelandezilor veniti cu perfuzii la meci! Crezi ca e film de Oscar? Nu! E povestea nefardata a finalei mondiale din 1995!

Sambata de la 6 seara, o mai traim o data! Africa de Sud - Noua Zeelanda, cu trofeul pe masa dupa 18 ani, in direct la Sport.ro si Voyo.ro!

Meciul este unul istoric, dupa ce in 1995 Africa de Sud a iesit campioana mondiala in finala cu Noua Zeelanda, insa neozeelandezii au fost otraviti cu o seara inainte, la masa oficiala, de o ospatarita fantoma numita „Suzie”.

Nelson Mandela a negat implicarea statului in afacerea murdara care a dus trei sferturi din nationala NZ la URGENTA. Africa de Sud a castigat in fata unei echipe care abia se tinea pe picioare iar situatia politica agitata din tara s-a calmat.

Povestea a fost refacuta in filmul INVICTUS, cu Morgan Freeman si Matt Damon, pelicula cu 2 nominalizari la Oscar.
 
18 ani mai tarziu, cele doua echipe joaca iar cu trofeul pe masa, tot in Africa de Sud, la Sport.ro de la ora 18:00

Africa de Sud poate castiga trofeul Rogby Championship daca va bate Noua Zeelanda la mai mult de 7 puncte sambata, si va inscrie cel putin 4 incercari!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!