A venit diagnosticul! Jucătorul lui Real Madrid care riscă să nu mai joace în 2024

Real Madrid Brahim Diaz Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Septembrie 2024, 16:21
Data actualizarii: Duminica 15 Septembrie 2024, 16:20

Real Madrid a adăugat un nou jucător pe lista accidentaților după partida cu Real Sociedad, câștigată de echipa lui Carlo Ancelotti cu 2-0.

Brahim Diaz (25 de ani), titularizat în partida de la San Sebastian, a suferit o accidentare în prima repriză și a fost înlocuit după doar 25 de minute cu brazilianul Rodrygo.

Brahim Diaz s-a accidentat și ar urma să lipsească 3 luni

Real Madrid a anunțat că Brahim Diaz a suferit o accidentare musculară la piciorul drept. Problemele internaționalului marocan sunt destul de serioase și va lipsi de pe teren aproximativ trei luni, susține Cope.

În aceste condiții, Brahim Diaz are șanse minime de a mai juca în 2024. Accidentarea sa vine chiar înaintea debutului fazei principale din Liga Campionilor, Real Madrid urmând să primească marți vizita germanilor de la VfB Stuttgart.

Brahim Diaz se alătură astfel unei liste lungi de accidentați la Real Madrid din care mai fac parte jucători precum David Alaba, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga sau Jude Bellingham.

Brahim Diaz a jucat în toate cele șase meciuri ale lui Real Madrid din acest sezon, însă în doar două a fost titular. A reușit un gol și un assist în victoria cu Real Valladolid (3-0), din campionat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!