Atletico Madrid a dat lovitura! 35 milioane pentru fundașul Spaniei de la EURO 2024

Atletico Madrid EURO 2024 le normand Real Sociedad Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Iulie 2024, 17:38
Data actualizarii: Sambata 27 Iulie 2024, 17:39

Atletico i-a adus un nou coleg lui Horațiu Moldovan.

Robin Le Normand este pe punctul de a încheia o perioadă de opt ani petrecută la Real Sociedad și de a deveni prima achiziție a lui Atletico Madrid înainte de sezonul 2024-2025. 

Atletico Madrid a ajuns la un acord cu Real Sociedad pentru transferul fundașului spaniol, în valoare de aproximativ 35 milioane de euro.

Le Normand, care a făcut parte din echipa Spaniei care a câștigat Euro 2024, își va finaliza mutarea la Atletico "în zilele următoare," după ce se va întoarce din vacanță. 

Comunicatul clubului

Într-un comunicat pe site-ul oficial al lui Atletico Madrid se precizează: "Atletico și Sociedad au ajuns la un acord pentru transferul lui Le Normand. Transferul va fi finalizat în zilele următoare când jucătorul va reveni din vacanță".

Real Sociedad a confirmat, de asemenea, transferul pe rețelele de socializare: "Întotdeauna ne vom aminti de dedicația și recunoștința lui față de culorile care l-au format ca jucător. Mult noroc!".

Cifrele lui Le Normand

Născut în Franța, Le Normand și-a început cariera la Brest înainte de a petrece opt ani la Real Sociedad, unde a adunat 221 de apariții în toate competițiile și a câștigat Copa del Rey în sezonul 2019-2020. Recent, fundașul de 27 de ani a avut succes internațional cu Spania, jucând în șase din cele șapte meciuri ale echipei la Euro 2024 și contribuind la câștigarea Ligii Națiunilor anul trecut.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!