Barcelona a dat verdictul! Ce se întâmplă cu Pedri, "rupt" de Toni Kroos la EURO 2024

Pedri Barcelona Toni Kroos Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Iulie 2024, 17:18
Data actualizarii: Marti 16 Iulie 2024, 17:21

FC Barcelona a emis un comunicat despre accidentarea mijlocașului Pedri Gonzzlez.

Pedri, în vârstă de 21 de ani, a suferit o entorsă laterală internă la genunchiul stâng. Accidentarea s-a produs în urma unui duel cu Toni Kroos, în meciul dintre Spania și Germania din sferturile de finală ale EURO 2024.

Comunicatul Barcelonei despre accidentarea lui Pedri

Pedri a mers la "Ciutat Esportiva Joan Gamper" pentru a efectua noi teste medicale, care au confirmat entorsa. Barcelona a anunțat oficial acest lucru printr-un comunicat și au anunțat că jucătorul va rămâne indisponibil.

„Testele efectuate în această dimineață la Ciutat Esportiva Joan Gamper au confirmat că Pedri suferă de o entorsă laterală internă a genunchiului stâng. Este indisponibil, iar evoluția sa va determina disponibilitatea sa”, au scris catalanii.

Absenta lui Pedri reprezintă o lovitură pentru antrenorul Hansi Flick, care dorea să vadă nivelul mijlocașului spaniol în primele săptămâni ale presezonului. 

Portalul spaniol Mundo Deportivo estimează că Pedri ar putea fi indisponibil aproximativ o lună, ceea ce înseamnă că ar putea reveni în timp util pentru a juca în "Trofeul Joan Gamper" împotriva celor de la AS Monaco, programat pe 12 august.

De asemenea, se anticipează că Pedri ar trebui să fie disponibil pentru debutul Barcelonei în liga spaniolă, pe 17 august, într-un meci împotriva Valenciei pe stadionul "Mestalla". 

Barcelona a început negocierile pentru transferul lui Inaki Williams

Presa din Spania anunță că impresarul lui Inaki Williams s-a întâlnit cu Barcelona și sunt șanse mari ca afacerea să se facă, Williams să semneze cu clubul catalan.

”Impresarul său, Felix Tainta, s-a întâlnit cu șefii grupării blaugrana și au pus împreună la punct detaliile contractului”, a marcat publicația CatalanSport.

Inaki Williams Arthuer, în vârstă de 30 de ani, este născut la Bilbao din părinți originari din Ghana și a crescut la academiile cluburilor Natacion Pamplona, CD Pamplona și Athletic Bilbao. La seniori a fost legitimat la Basconia (2013-2014), Bilbao Athletic (2014-2015) și Athletic Bilbao (2014-prezent).

El are o selecție pentru naționala de seniori a Spaniei (2016), alte două pentru Țara Bascilor (2018-2020), iar din 2022 evoluează pentru Ghana (17 selecții, 1 gol).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!