E gata! Unde va juca Andrei Rațiu în sezonul 2024-2025

Andrei Ratiu Rayo Vallecano Spania Andrei Rațiu / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Iulie 2024, 15:11
Data actualizarii: Joi 25 Iulie 2024, 15:11

Andrei Rațiu (26 de ani) a fost asociat cu echipe importante după evoluțiile sale remarcabile de la EURO 2024.

Mai multe echipe din Premier League s-au arătat interesate de serviciile fundașului dreapta, printre care Brighton și Brentford. În plus, Rațiu a mai fost ”ochit” și de deținătoarea Europa League, Atalanta Bergamo.

Andrei Rațiu va juca la Rayo Vallecano

După ce s-a zvonit că Rayo Vallecano ar fi gata să renunțe la ”Sonic” pentru cinci milioane de euro, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Fundașul dreapta va rămâne, în cele din urmă, la actuala sa echipă, cu care a început deja antrenamentele. Poitrivt The Athletic, staff-ul tehnic de la Rayo Vallecano i-ar fi garantat lui Rațiu că va fi titular în sezonul 2024-2025 din La Liga!

În ultimul sezon, Andrei Rațiu a avut doar 16 apariții pentru Rayo Vallecano, dar a reușit să impresioneze chiar într-un meci contra lui Real Madrid, atunci când i-a ținut piept cu brio lui Vinicius Jr.

De-a lungul anilor, fundașul dreapta a evoluat la cluburi precum Villarreal și Huesca, în Spania, și la ADO Den Haag, în Olanda.

Rațiu a debutat pentru România în septembrie 2021, la o victorie cu Islanda, 2-0. De atunci, „Sonic” a adunat 20 de selecții pentru „tricolori”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!