Veste teribilă pentru galactici! Un jucător de bază nu poate reveni pe teren până în 2025

David Alaba Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 18:46
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 18:51

La sfârșitul lui 2023, galacticii au pierdut un jucător important, pe David Alaba, diagnosticat cu ruptură la nivelul ligamentelor încrucișate.

Fundașul austriac a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar perioada de recuperare era estimată pentru șase - opt luni, ceea ce ar fi însemnat că s-ar fi putut alătura echipei în această vară.

Verdict dur pentru David Alaba

Presa din Spania anunță că apărătorul de 32 de ani are probleme cu mobilitatea, iar recuperarea nu decurge așa cum era programat inițial.

Potrivit noilor pronosticuri, David Alaba ar putea reveni la începutul anului 2025.

David Alaba (32 de ani) se află din iulie 2021 la gruparea "blanco". Cotat la 40 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, fundașul central mai are contract cu formația dirijată de Carlo Ancelotti până la finele sezonului 2025/26.

Produs de SV Aspern, FK Austria Viena și FC Bayern Munchen, David Alaba și-a făcut debutul la nivel de seniori pentru echipa "bavareză" în iulie 2010.

A fost trimis sub formă de împrumut la TSG Hoffenheim în sezonul 2010/11, iar după a devenit un pion important în angrenajul lui FC Bayern Munchen.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!