FOTO Campionatul național de fotbal electronic 2022 | CSC eSports lansează prima ediție CNFE 2022 

Campionatul național de fotbal electronic 2022 | CSC eSports lansează prima ediție CNFE 2022  Sporturi

Premii de peste 15.000 euro!
 

CSC eSports, singura echipă profesionistă de fotbal electronic din România în parteneriat cu Stanleybet, unul dintre principalii operatori de pariuri sportive şi jocuri de noroc dau startul primei ediții a campionatului național de fotbal electronic (CNFE), cel mai mare eveniment de profil din România. 

Prima ediție CNFE se va desfășura în perioada Aprilie – Iunie 2022 și va fi compus din 4 evenimente online ce vor consta în runde de calificari și un eveniment offline și va avea un prizepool de peste 15,000 Euro. Evenimentele online vor fi de tipul calificari transmise livestream și vor putea fi vizionate pe canalul de YouTube al echipei CSC eSports. 

Transmisiunile livestrem vor avea invitați de marcă precum George Tănase, un cunoscut actor de comedie, stand-up-er și realizator TV  și imoGen, artist și gamer cunoscut datorită poveștirilor amuzate din timpul livestream-urilor dar și multi alți influenceri.

Game World Mall Vitan va găzdui finala CNFE 2022 din 25 Iunie unde va fi prezent ca invitat special celebrul jucător Helmut Duckadam care va premia finaliștii. Finala se va transmite pe canalul de  YouTube al echipei CSC eSports  și va fi comentată de jucatori profesioniști de fotbal electronic precum Mircea “Jepcar” Pavel. 

Fiecare calificare online se va juca în sistem double bracket – unul pentru jucătorii de PS4, altul pentru PS5. Calificarea în finală se face pe sistem de scoring acordat în urma participării la cele 4 turnee online de tip regional (un jucător poate participa la mai multe calificari). Finala se va juca doar pe PS5 și îi va avea ca protagoniști pe cei mai buni 16 jucători desemnați în urma celor 4 turnee de calificare: 4 jucători de pe PS4 și 12 jucători de pe PS5. Regulamentul și înscrierea la turneu pot fi găsite pe pagina oficială https://cnfe.ro .

"Este de departe cel mai mare concurs de fotbal electronic organizat vreodată în România. Sunt onorat să fiu parte activă în dezvoltarea acestui proiect imens, care va bucura o întreagă comunitate pe acest segment de eSports. De aproximativ zece ani mă ocup cu organizarea unor evenimente de gaming, dar acesta reprezintă cea mai mare provocare pentru mine și sunt convins că publicul care va urmări transmisiunile LIVE va avea parte de un show total, presărat cu multe surprize." a declarat Mircea Pavel, Content Creator, CSC eSports - YouTube.

 

"Vrem să punem umărul activ la creșterea comunității de eSports din Romania, astfel că decizia de a susține organizarea unuia dintre cele mai mari turnee de fotbal electronic este unul din primii pași pe care-i facem în acest sens.Vrem să fim parte din acest fenomen și rezonăm cu cei pasionați de esports. Le apreciem ambiția de a deveni din ce în ce mai buni, spiritul lor competitiv și deschiderea către tot ceea ce este nou.Sunt trăsături care caracterizează și echipa Stanleybet, una formată din tineri care își propun să progreseze zi de zi. Ne dorim să creștem împreună cu această comunitate de gameri, să cultivăm creativitatea, inovația și cele mai noi tehnologii" a declarat Cătălin Moise, Chief Operating Officer, Stanleybet Online.

Magazin GSM este unul din cele mai mari magazine online specializat in GSM ale cărui baze au fost puse în 2010. Acesta distribuie componente și echipamente electronice și de telecomunicații, cu livrare în 24 de ore, din stocul propriu. Compania furnizează pe piața locală accesorii gsm, telefoane mobile, gadget-uri si wareables, soluţii hardware pentru telefoane mobile, precum și componente pentru toate tipurile de telefoane mobile şi multimedia.

Evenimentul CNFE 2022 are ca sponsor principal Stanleybet și este susținut de IDM Club, IDM eSports, SureFire, Verbatim, Magazin GSM, Trust, Mistery Shirt și Staking Agency.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!