"Sunt plătiți toți din bani publici!" De ce le-a dat Ogăraru o replică tuturor contestatarilor Stelei
Fostul fundaș dreapta al naționalei și al lui Ajax Amsterdam lucrează în prezent la CSA Steaua.
George Ogăraru (43 de ani), fost jucător al Stelei între 1998 și 2006 și fost jucător al lui Ajax Amsterdam, între 2006 și 2010, este acum director tehnic al Academiei CSA Steaua. Cunoscut drept una dintre vocile puternice care apără echipa de fotbal condusă de Daniel Oprița - fără drept de promovare sezonul trecut -, Ogăraru a reacționat într-un mod inedit după Jocurile Europene de la Cracovia.
Sportivii de la Steaua au luat caimacul la Jocurile Europene. George Ogăraru: "Sunt plătiți toți din bani publici!"
Cum sportivii de la gruparea din Ghencea au performat la cel mai înalt nivel în Polonia - CSA Steaua deține secții puternice la mai multe discipline -, medaliile au venit firesc la competiția din Cracovia. Ogăraru i-a lăudat pe medaliații de la "clubul de lângă inimă', așa cum e sloganul grupării din Ghencea, și a transmis un mesaj ironic pentru cei care critică dur faptul că echipa de fotbal e susținută din bani publici.
"E bine când ne bucurăm de medaliile obținute de sportivii români! Pentru o informare corectă și completă trebuie să amintim și faptul că și acești sportivi, proveniți de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, care au contribuit la 10 dintre cele 17 medalii obținute de România la Jocurile Europene de la Cracovia, sunt plătiți toți din bani publici!
Așadar, sportivii Stelei sunt:
Claudia Bobocea
Bernadette Szocs
Bernadette Szocs, Eliza Samara, Andreea Dragoman
Bianca Ghelber
Cătălin Chirilă
Daniela Stanciu
Lăcrămioara Perijoc
Mălina Călugăreanu
Bernadette Szocs cu Ovidiu Ionescu
Eliza Samara', a fost mesajul lui George Ogăraru.
Campionii României de la Jocurile Europene
Medalii de aur au câştigat ciclistul Vlad Dascălu la mountain bike, atleta Claudia Bobocea la 1.500 metri, Bernadette Szocs la tenis de masă (simplu feminin), Kinga Barabasi (simplu feminin), Apor Gyorgydeak (simplu masculin) la teqball şi echipa feminină de tenis de masă a României (Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Andreea Dragoman, Adina Diaconu).
Medalii de argint au cucerit atletele Bianca Ghelber la aruncarea ciocanului şi Daniela Stanciu la săritura în înălţime, Cătălin Chirilă la canoe simplu pe 500 metri, scrimera Ilinca Pantiş la sabie, perechea Kinga Barabasi şi Katalin Dako la teqball (dublu feminin) şi pugilista Lăcrămioara Perijoc la cat. 54 kg.
Medaliile de bronz au fost obţinute de karateka Ştefan Comănescu la cat. 67 kg (kumite), atleta Andrea Miklos la 400 m, scrimera Mălina Călugăreanu la floretă, perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs (dublu mixt) şi Elizabeta Samara (simplu feminin) la tenis de masă.
România a participat la Jocurile Europene de la Cracovia - Malopolska (21 iunie-2 iulie) cu 150 de sportivi, 74 la feminin, 76 la masculin, la 18 discipline sportive: atletism, badminton, baschet, box, ciclism, judo, kaiac-canoe, karate, rugby, sărituri cu schiurile, sărituri în apă, scrimă, taekwondo, tenis de masă, teqball, tir cu arcul, tir sportiv, triatlon.
Urmăriți SPORT.RO și pe Google News