VIDEO EXCLUSIV "Pun pariu că nu-ți dai seama!" Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri tari despre fenomenul Local Kombat. Cum i s-a schimbat viața
Fostul luptător a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la Arena SPORT.RO, emisiune transmisă de VOYO și Sport.ro.
Cătălin Zmărăndescu a fost vector de imagine în Local Kombat, un adevărat fenomen în România la începutul anilor 2000. Sportiv care provine dintr-o disciplină care a adus mari performanțe României - lupte -, Zmărăndescu a fost legitimat de la juniori la Steaua. Vântul carierei l-a purtat apoi către wu-shu și către un circuit care a făcut furori în România.
Galele Local Kombat transmise de Pro TV au produs eroi și strângeau mii de oameni în sălile din România. Adulat de fani, Zmărăndescu a fost protagonistul unor meciuri mari, printre care și două înfruntări cu Ciprian Sora. La Arena SPORT.RO, emisiune moderată de Cătălin Oprișan, fostul luptător, care în prezent deține o academie de arte marțiale în Târgoviște, s-a teleportat în atmosfera Local Kombat a anilor 2000.
Cătălin Zmărăndescu: "Dintr-un anonimat total să ajungi vedetă e un șoc!"
"Local Kombat a fost prima gală profesionistă și a început cu mine și s-a bazat pe mine. Promotorul Edi Irimia i-a adus pe urmă pe Ciprian Sora, pe Daniel Ghiță, suntem pionierii acestui gen de sport.
Da, ne uitasem la Van Damme și Chuck Norris (n.r.: - îl completează Zmărăndescu pe moderatorul Cătălin Oprișan) pun pariu că nu poți să-ți dai seama ce simțeam noi - dintr-un anonimat total să ajungi vedetă e un șoc! De speriat... nu. Nu m-am speriat! Dar de cap m-a luat (n.r.: accentuează).
Începea să te cunoască lumea, la început îți place, îți dă o chestie de superioritate, te umfli un pic mai mult, îți cam fuge un pic pământul de sub picoare, puțin mai mult. E o senzație frumoasă când știi că în România ceva (n.r.: fenomenul Local Kombat) a început cu tine", a dezvăluit Cătălin Zmărăndescu la Arena SPORT.RO, emisiune difuzată în fiecare joi pe VOYO și Sport.ro.
- La Local Kombat au devenit în timp protagoniști sportivi precum Zmărăndescu, Ionuț Iftimoaie, Ciprian Sora, Daniel Ghiță, Ionuț Atodiresei sau Cătălin Moroșanu.
- Eduard Irimia a fost promotorul circuitului Local Kombat
Cătălin Zmărăndescu: "Atunci, Doamneeee! Aveam impresia că sunt buricul pământului!"
Fostul luptător, care a povestit la Arena SPORT.ro și care a fost relația cu Gigi Becali, a mai mărturisit și întâmplările din prezent de care e mândru. Cum anii în care devenise faimos au trecut, Zmărăndescu simte o emoție când părinții sau bunicii îi pun o 'etichetă' în fața copiilor pasionați de sporturile de contact.
<<Uite, Cătălin Zmărăndescu era un mare luptător!>> - bunicii le povestesc nepoților despre sporturile de contact. Practic, între 2000-2006 a bubuit rău, apoi a început ușor să se schimbe, nu poți sta tu pe post de dinozaur acolo, sunt alții care vin din spate. Atunci, Doamneeeee! Aveam impresia că sunt buricul pământului. Abia acum, după ani, cred că pot să le ofer ceva clar noilor sportivi", a mai adăugat Zmărăndescu.
- Wushu este denumirea generală dată artelor marțiale chinezești, din care fac parte celebrele standarde competiționale Changquan și Nanquan.
- Wushu este tradus în română ca "arta marțiala" (“Wu” = militar sau martial, “Shu” = arta). Wushu-ul cuprinde o multitudine de școli și stiluri, acestea fiind în număr de peste 400, ale căror tehnici se bazează pe învățăturile taoismului și ale călugărilor budiști de la Shaolin.
Arena SPORT.RO e în fiecare joi, pe VOYO și Sport.ro
Cătălin Oprișan: "La Arena SPORT.RO abordăm și momentele de voință înalte cât vârful Everest"
”Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, așa că după... 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu. Am acceptat propunerea deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puțin diferit, pe înțelesul tuturor. Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar și discuțiile cu invitații”, declară Cătălin Oprișan încântat de debutul noii emisii.
După anii de experiență, acesta a mai punctat: ”astăzi, sportul nu înseamnă numai minutul și scorul, ci și recorduri incredibile, cariere fabuloase ori momente de voință înalte cât vârful Everest”.
Urmăriți SPORT.RO și pe Google News