Torje cel mic si necunoscut! Catalanii habar nu au cine este "Messi de Romania"! La ce intrebare i-a bufnit rasul in timpul conferintei de presa:

Torje cel mic si necunoscut! Catalanii habar nu au cine este Messi de Romania ! La ce intrebare i-a bufnit rasul in timpul conferintei de presa: Stiri

Vezi ce au declarat Pinto si Jordi Alba inainte de amicalul Dinamo - Barcelona!

Pinto: "Sunt convins ca gazonul se va afla in conditii foarte bune, riscuti exista mereu chiar si cand ne pregatim. Sunt convins ca organizatorii vor face tot ce le sta in putinta pentru a avea un gazon impecabil!"

Jordi Alba: "Timp de 7 ani a trebuit sa muncesc din greu pentru a ajunge inapoi la Barcelona. Am jucat la foarte multe echipe si am muncit mult dar am avut parte de o primire foarte buna la Barcelona"

Pinto: "Echipa Dinamo este perceputa ca avand un nivel din ce in ce mai mare, este binecunoscut Gica Popescu, cel care a fost capitanul Barcelonei, iar tehnicienii fac tot ce pot pentru a-i studia pe rivali, pe concurenti, iar nivelul creste din ce in ce mai mult!"

Pinto: "Nu am stabilit niciun numar de goluri, putem sa dam mai mult de 5", a raspuns Pinto razand.
"Dorim ca lumea sa se bucure de spectacol, suntem profesionisti si vrem ca lumea sa se bucure de acest meci!"

Pinto: "Nu sunt accidentat la genunchi, voi putea evolua in aceasta seara!"

Jordi Alba: "Lumea poate sa spuna orice, la Madrid, la Barcelona sunt foarte multi jucatori. Nu eu fac selectia in nationala, daca Del Bosque nu m-a chemat, e alegerea lui!"

Jordi Alba: "Popescu a fost un foarte mare jucator, dar in ceea ce priveste calitatile unui jucator, nu pot sa ma pronunt, nu eu decid!"

Pinto: "A trecut mult timp de la finala cu Steaua, am auzit de ce s-a intamplat atunci si ca Barcelona a pierdut in fata Stelei, insa a fost acum multi ani si nu mai tin minte!"

Jordi Alba: "Hagi si Popescu, evident, sunt juctorii romani pe care ii stiu, pentru ca au jucat la Barcelona!"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!