A dat norocul peste el: A castigat un Mega Jackpot de 70.000 de euro intr-o agentie Stanleybet

A dat norocul peste el: A castigat un Mega Jackpot de 70.000 de euro intr-o agentie Stanleybet Stiri

La mai puțin de o lună de la câștigarea ultimului Mega Jackpot în valoare de 100.000 de euro într-o agenție Stanleybet, un alt bucureștean s-a îmbogățit miercuri seară cu 70.000 de euro. Acesta are 42 de ani, este căsătorit și are un băiat în vârstă de 14 ani. Întotdeauna a jucat doar pentru amuzament și nu s-a așteptat să prindă potul cel mare.

„Joc de aproximativ doi ani doar ca să mă distrez. Când am intrat în agenția Stanleybet am zis că rămân doar vreo 10-15 minute. Eram grăbit pentru că trebuia să sosească o mașină din Germania, pe care tocmai o cumpărasem. Când mă pregăteam să plec, a dat norocul peste mine. Am realizat câţi bani am câştigat și am început să dansez”, a mărturisit bărbatul.

Bucureșteanul are o firmă de distribuție de legume și fructe, iar banii câștigați vrea să-i investească pentru dezvoltarea acesteia.„Nu mi s-a întâmplat niciodată să câștig atâția bani fără să muncesc pe brânci pentru ei. Cred că banii ăștia mi-au picat din cer”, a glumit câștigătorul.

Bărbatul își va primi premiulvineri, în agenția Stanleybet din București de pe Șoseaua Mihai Bravu, nr. 107-119, când campionul mondial la skandenberg, Ion Oncescu îi va înmâna o valiză blindată cu bani.

Mega Jackpot este un sistem de jackpot, prezent doar în agențiile Stanleybet, la care sunt interconectate 200 de aparatede joc. Acestea sunt disponibile în peste 170 de agenții din 48 de orașe ale țării.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!