GALERIE FOTO A devenit senzație pe internet, dar nimeni nu crede că mușchii ei sunt adevărați: ”Spun că arăt precum Kendall Jenner pe steroizi!”

A devenit senzație pe internet, dar nimeni nu crede că mușchii ei sunt adevărați: ”Spun că arăt precum Kendall Jenner pe steroizi!” Stiri

Culturista din Rusia, Vladislava Galagan, a devenit o senzație pe rețelele sociale, unde a adunat aproape două milioane de urmăritori doar pe Instagram.

Tânăra atrage toate privirile cu frumusețea ei, dar mai ales cu mușchii dobândiți în sala de forță. Cu un fizic impresionant, rusoica și-a atras atât simpatii, cât și antipatii.

Vladislava Galagan: ”Îmi spun că arăt precum Kendall Jenner pe steroizi!”

Dacă mulți dintre urmăritorii săi aplaudă efortul depus în sala de forță și apreciază felul în care arată tânăra, Galagan are și foarte mulți contestatari.

  • Clipdown App 421895011 18376922941076152 1552784148934790771 N

Într-un interviu recent, Vladislava Galagan a mărturisit că nu de puține ori au fost ocaziile în care a fost acuzată pe nedrept că își editează fotografiile pentru a părea mai masivă decât este în realitate.

De altfel, rusoaica a spus că se confruntă cu bullying-ul: ”Tot aud că arăt precum Kendall Jenner pe steroizi”, a spus rusoaica.

Când am ajuns pe rețelele sociale, am învățat că sunt mulți bărbați cărora le plac femeile înalte, puternice, musculoase, dar cu fețe drăguțe. Oamenii îmi spun, însă, că mușchii mei sunt editați în Photoshop, pentru că nu le vine să creadă că cineva care arată ca mine poate fi atât de puternică”, a spus Galagan, conform przegladsportowy.onet.pl.

Galagan a început antrenamentele în sala de fitness în urmă cu 12 ani, iar din acel moment, totul a devenit o rutină pentru tânăra sportivă: antrenamente de șase ori pe săptămână, timp de 90 de minute.

Culturista a recunoscut însă că folosește substanțe anabolizante pentru a-și susține musculatura, totuși, Galagan spune că principalii factori care au influențat felul în care arată sunt antrenamentele și dieta.

Așa cum au procedat o mulțime de sportive în ultima perioadă, inclusiv din România, Vladislava Galagan și-a deschis și un cont pe o platformă online unde vinde conținut destinat adulților. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!