GALERIE FOTO A făcut spectacol alături de Taylor Swift la MTV Music Awards. Apariție incendiară pentru Jordan Chiles

Jordan Chiles gimnastica mtv music awards Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Septembrie 2024, 12:53
Data actualizarii: Joi 12 Septembrie 2024, 13:00

Jordan Chiles (23 de ani) s-a aflat în mijlocul unei controverse după finala de la sol a Jocurilor Olimpice de la Paris. 

Americanca a pierdut medalia de bronz obținută în finala de la sol după un apel făcut la TAS de Federația Română de Gimnastică. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a ajuns la concluzia că antrenorii lui Jordan Chiles au făcut contestație la nota obținută de sportivă cu patru secunde mai târziu decât timpul regulamentar.

Din acest motiv, Jordan Chiles a revenit la nota inițială obținută în finala de la sol și a coborât pe locul 5. De această situație a profitat Ana Maria Bărbosu, sportiva din România care a urcat pe poziția a treia.

Jordan Chiles, prezentă la MTV Music Awards

Gimnasta și-a făcut apariția la MTV Music Awards și a primit un ceas de bronz în formă de medalie de la Flava Flav, care îi promisese acest cadou după scandalul izbucnit în urma finalei de la Jocurile Olimpice de la Paris. 

"Știu că au încercat să-ți ia medalia. Ți-am adus ceva ce ei nu-ți pot lua", a spus cântărețul în fața mulțumii care a huiduit decizia TAS.

"Mi-a fost luat cel mai important lucru: recunoașterea a ceea ce am fost. Nu este vorba despre medalie. Este vorba despre culoarea pielii mele. M-am simțit golită. Am simțit că m-am întors în 2018, când mi-am pierdut dragostea pentru sport. Acum, am pierdut-o din nou.

Acum simt toată dragostea oamenilor, dar mi-a fost foarte greu la început din cauza faptului că aveam inima frântă. Am simțit că nu există mulți oameni care să mă susțină", a povestit sportiva, într-un interviu acordat pentru USA Today Sports.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!