GALERIE FOTO A ”reînviat” stadionul din Cotroceni! Cine s-a antrenat în ”Parcul cu platani” după 12 ani

stadion Cotroceni Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Septembrie 2024, 17:05
Data actualizarii: Joi 12 Septembrie 2024, 17:06

Stadionul din Cotroceni, ”casa” fostei echipe FC Național, dispărută din peisajul fotbalului românesc în 2009, și-a redeschis porțile după mai bine de 12 ani.

Selecționata de rugby masculin s-a pregătit pentru meciurile din Rugby Europe Super Cup pe fosta arenă a ”bancarilor”, deoarece gazonul de pe ”Arcul de Triumf” este protejat înainte de partida de mâine, dintre Dinamo și Unirea Slobozia.

Stadionul din Cotroceni și-a redeschis porțile după mai bine de 12 ani!

De la antrenamentul celor de la Romanian Wolves nu a putut lipsi Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, care a fost în tribune și i-a urmărit atent pe elevii lui David Gerard.

Timp de mulți ani, arena din Cotroceni nu a fost folosită de sportivii profesioniști și a fost destinată doar angajaților BNR. După dispariția echipei FC Național, stadionul a fost folosit pentru turneele de oină și aduna în tribune doar câteva zeci de spectatori.

Stadionul Cotroceni a fost construit în 1995 și era considerat cel mai ”cochet” din țară la vremea respectivă. Are o capacitate de 14,542 de locuri și este în proprietatea Băncii Naționale a României. 

În urmă cu 13 ani, Cotroceniul era casa ”bancarilor” de la FC Național, club care a retrogradat în 2007 din Liga 1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!