GALERIE FOTO "A spus da!". Internaționalul român care și-a cerut iubita de soție într-un cadru mirific

A spus da! . Internaționalul român care și-a cerut iubita de soție într-un cadru mirific Stiri

Andrei Cordea (25 de ani) a plecat de la FCSB în luna august a anului trecut și a semnat cu Al Tai, formație din Arabia Saudită.

După trei goluri și patru pase decisive în primul sezon, Andrei Cordea a mărturisit că a fost convins să rămână la Al Tai și în liga secundă. Decisivă a fost intervenția noului conducător al clubului.

"Am avut câteva discuții și în Europa. Am avut o discuție și cu patronul de aici, care este nou, totul fiind acum schimbat în club. Felul în care a vorbit cu mine și în care mi-a explicat ce își dorește de la mine m-a făcut să cred că el își dorește cel mai tare să rămân și să promoveze. Poate că m-am simțit și eu puțin apăsat pentru că am retrogradat sezonul trecut și nu îmi doresc să las echipa în liga a doua. Voi da tot ce am mai bun să promovăm", a declarat fotbalistul, în exclusivitate pentru PRO TV.

  • Mini Magick20241008 36225 9fghsx

Andrei Cordea și-a decis viitorul (01.10.2024) pe www.sport.ro

Andrei Cordea și-a cerut partenera de soție

Într-un decor de vis, fotbalistul a făcut pasul cel mare și a cerut-o de soție pe Georgiana Dima, partenera sa de mai mulți ani, iar răspunsul a fost unul afirmativ.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!