Adrian Șut, mesaj emoționant după ce tatăl său s-a stins din viață: ”Tati, ai plecat mult prea repede”

Adrian Șut, mesaj emoționant după ce tatăl său s-a stins din viață: ”Tati, ai plecat mult prea repede” Stiri

Tatăl lui Adrian Șut s-a stins din viață după Dinamo - FCSB.

Duminica trecută, roș-albșatrii au câștigat derby-ul cu Dinamo de pe Arena Națională, din postura de echipă oaspete, cu 2-0. Adrian Șut a fost titular. A fost schimbat însă în minutul 83, iar în locul său a intrat pentru ultimele 10 minute Luis Phelipe.

După meci, bucuria lui Adrian Șut de pe urma victoriei a fost ștearsă. A aflat că tatăl său s-a stins din viață și a plecat spre locul în care s-a născut. A absentat și de la Rangers - FCSB pentru a fi prezent la înmormântare și, implicit, alături de familia sa.

Adrian Șut, mesaj emoționant după ce tatăl său s-a stins din viață: ”Tati, ai plecat mult prea repede”

La o săptămână de la aflarea veștii, Adrian Șut a scris câteva rânduri pe contul său oficial de pe Instagram. 

”Tati, ai plecat mult prea repede dintre noi. Ai lăsat o durere pe care nu o pot descrie în cuvinte. Ai fost sprijinul și puterea noastră.

Ne-ai învățat ce înseamnă să lupți până la capăt și să nu renunți niciodată. Chiar și în aceste momente dificile ne-ai oferit o lecție importantă.

Știu că de acolo de sus vei veghea asupra noastră și ne vei ghida la fiecare pas. Te vom iubi veșnic!”, a scris Adrian Șut pe rețelele sociale.

Adrian Șut joacă pentru FCSB din iulie 2019. Cotat la 2,7 milioane de euro de site-urile de specialitate, mijlocașul mai are contract cu gruparea roș-albastră până la finele stagiunii 2027/28.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!