Afacere de familie la Sibiu Rally Show

Afacere de familie la Sibiu Rally Show Stiri

►O Țîră de Olanda! Românul e titular duminică, în direct la Sport.ro și Voyo.ro: 13:30 ADO Den Haag – Ajax și 15:30 Feyenoord – PSV

Finala de la Sibiu Rally Show a fost o afacere de familie. Veteranul Marco Tempestini l-a invins chiar pe fiul sau Simone. Pilotii Napoca Rally Academy au facut spectacol la Sibiu Rally Show. La doar 19 ani, Simone Tempestini a stabilit cel mai rapid tur al circuitului. Campionul de la juniori al Romaniei a pierdut insa cu 1-2 finala cu tatal sau. Cei doi s-au felicitat la final.

La finalul lunii februarie, Sibiul va organiza pentru al doilea an consecutiv o etapa din calendarul european. Competitia se va desfasura pe zapada, iar una dintre probele speciale va avea loc in premiera pe serpentinele de pe Transfagarasan.

In 2014, Romania va fi reprezentata asa cum se cuvine si in competitiile interntionale de peste hotare. Simone Tempestini va participa la sase etape din Campionatul Mondial, in timp ce Florinel Tincescu va avea si el un sezon complet in Campionatul European.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!