VIDEO Afirmația cu care Cristiano Ronaldo și-a pus fanii pe jar. Cum a numit-o pe Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo youtube Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 August 2024, 17:13
Data actualizarii: Joi 22 August 2024, 17:15

Cristiano Ronaldo şi-a lansat miercuri canalul personal de YouTube

Fotbalistul portughez (39 de ani) îşi propune să împărtăşească secvenţe din viaţa sa privată, alături de partenera sa Georgina Rodriguez şi de copiii lor.

În aproximativ două ore de la lansare, Cristiano Ronaldo a strâns două milioane de abonaţi, iar în 24 de ore a ajuns la peste 10 milioane de abonați.

Într-unul dintre clipurile postate pe canalul de Youtube, în care au acceptat o provocare de cuplu, Cristiano Ronaldo a numit-o pe Georgina Rodriguez "soția mea", iar în imagini se poate observa cum amândoi poartă inele. 

"Aşteptarea s-a încheiat. Canalul meu de YouTube este în sfârşit aici! Abonaţi-vă şi alăturaţi-vă mie în această nouă călătorie", a postat Ronaldo pe reţelele de socializare.

Cristiano Ronaldo, mai sincer ca niciodată despre relația cu Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au trecut printr-o tragedie în 2022. Cei doi au devenit părinți din nou, însă evenimentul a fost marcat de decesul la naștere al unuia dintre gemeni. 

La mai bine de un an și jumătate de la respectivul momentul, Cristiano Ronaldo a mai făcut anumite destăinuiri despre acest subiect și despre importanța partenerei lui în viața sa. 

"A suferit când era tânără și privește viața cu alți ochi. Mă ascultă, îmi oferă stabilitate și a făcut în așa fel încât să nu cad după moartea băiatului nostru. 

Vreau să mă căsătoresc cu ea, este în plan și acest lucru. Este foarte matură pentru vârsta ei", a povestit starul portughez. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!