Ai lui Hagi, PRAF! Generatia "Sus paharul" a picat pe capete la BAC! Un jucator de la CFR rade de ei: a luat nota de OLIMPIC!

Fotbalistii sub 19 ani, din Generatia "sus paharul" care a chefuit cu vin la Belgrad, nu s-au imbatat de fericire si la bac. Au picat pe capete.

Jucatorii lui Hagi din nationala sub 19 ani nici nu s-au prezentat! Noul Mutu de la Pitesti, Manole a reusit marea performanta - si-a scris doar numele la proba scrisa la limba romana si a luat 1!

Dar avem si fotbalisti-olimpici. Un pusti de la CFR l-a refuzat pe Andone si n-a mers in Austria ca sa dea Bac-ul! A luat8.30!
Sergiu Negrut: "Pentru mine este important sa am Bacalaureatul, sa imi continui studiile pentru ca viata de fotbalist se poate termina oricand. Nu poti sa fii fotbalist daca nu esti bun si la scoala, in primul rand cu mintea trebuie sa joci in teren''.

Cu peste 16 trofee la juniori si selectii la nationala de juniori, Sergiu Negrut nu va lasa cartea deoparte: "Ca si tatal meu vreau sa fiu afacerist dupa ce ma las de fotbal''

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!