Alarma: Snur si Piciu au disparut! :) Au plecat in vacanta cand toata lumea s-a intors la munca!

Alarma: Snur si Piciu au disparut! :) Au plecat in vacanta cand toata lumea s-a intors la munca! Stiri

Vara asta, ProTV v-a provocat la… joaca !

Sub sloganul Vara se joaca la ProTV, vedetele verii au fost doua personaje simpatice si neasteptate, care le-au facut diverse farse vedetelor noastre si au adus un zambet pe fetele romanilor.

Daca va intrebati ce se va intampla cu cei doi ...acum ca a venit toamna, trebuie sa va anuntam ca, dupa o vara incarcata la ProTV, Snur si Piciu au plecat si ei intr-o bine-meritata vacanta.

Pana la revenire, vor tine insa, in continuare legatura cu telespectatorii pe site-ul protv.ro.

 
Snur si Piciu au avut o vara incarcata la PRO TV! Dupa ce au jucat fotbal cu Raluca Arvat, i-au jucat farse lui Pavel Bartos si au cucerit-o pe Corina Caragea, au poposit si in studiourile PRO TV. La meteo au schimbat vremea, au devenit a 13 zodie - cu noroc - in rubrica de horoscop si au tinut mortis sa prezinte stirile diminetii alaturi de Mihai Dedu.
 
Povestea lor a inceput odata cu concursul protv.ro « vara asta ne facem un nume », la care s-au inscris aproape 8.000 de utilizatori protv.ro dornici sa le fie « nasi » si care au propus nume pentru simpaticele personaje. Tot telespectatorii PRO TV au fost cei care prin vot au decis numele castigatoare: SNUR SI PICIU.
 
Publicul a putut sa interactioneze cu ei toata vara pe site-ul protv.ro. Fanii Andreei Esca au vazut pe propria piele cum este sa fii stirist… Iar cea mai buna performanta a fost recompensata cu un stagiu de practica de o saptamana in cadrul Stirilor ProTV.
 
Dupa o asemenea vara incarcata, Snur si Piciu au plecat intr-o bine-meritata vacanta. Pana la urmatoarea lor revenire, pe site-ul protv.ro vor comunica insa, in continuare cu telespectatorii, cu mesaje din vacanta!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!