Andrei Stoica, Benny Adegbuyi si PITBULL Atodiresei se bat in Moldova! Vezi ce super gala va avea loc la Botosani:

Andrei Stoica, Benny Adegbuyi si PITBULL Atodiresei se bat in Moldova! Vezi ce super gala va avea loc la Botosani: Stiri

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Municipiul Botosani va gazdui al treilea World Grand Prix al anului din circuitul Local kombat, urmand ca pe 28 septembrie, in sala Polivalenta “Elisabeta Lipa.

Presedintele Local Kombat, Eduard Irimia, a anuntat ca in cadrul galei este programat si un turneu piramidal la categoria grea, urmand ca invingatorul sa se califice la Final Elimination din luna noiembrie, in timp main-event va fi meciul starului Local Kombat, Ionut Atodiresei, originar din zona.

“In piramida vom avea reprezentanti din SUA, Franta, Grecia si Surinam, insa in total, luptatori din noua tari se vor confrunta cele 8 meciuri programate. Dintre romani, ii vom avea pe Andrei Stoica, Benjamin Adegbuyi, dar si pe cel mai cunoscut luptator din nordul Moldovei, Ionut <<Pitbull>> Atodiresei”, a afirmat Irimia, care a precizat ca programul complet al confruntarilor va fi anuntat in cursul saptamanii viitoare.

Gala de pe 28 septembrie reprezinta a treia etapa din 2013 a circuitului si totodata al 13-lea eveniment pe care promotia romaneasca il organizeaza in acest an, Botosaniul fiind intr-o lista selecta alaturi de Atena, Dortmund, Londra, Opatija, Sao Paulo, Bucuresti, Viena, Oradea si Dubai.

“Ne bucuram ca am reusit sa aducem la Botosani un eveniment recunoscut la nivel mondial si care are o expunere mediatica uriasa. E o ocazie foarte buna pentru noi sa aratam ca Romania, in cazul de fata Botosaniul, este altfel decat imaginea prezentata de multe ori in strainatate”, a declarat primarul Botosaniului, Ovidiu Portariuc, in cadrul unei conferinte de presa, acesta fiind completat de viceprimarul Cosmin Andrei: “Ne dorim sa promovam cultura din Moldova. Dupa cum se stie, aici au fost descoperite printre primele urme ale civilizatiei, cultura Cucuteni, vechi de aproape 8.000 de ani.”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!