Anglia e in stare de soc! Un star URIAS din Premier League si-a anuntat RETRAGEREA din fotbal la 31 de ani: "Nu mai pot, ma chinui la fiecare meci!"

Anglia e in stare de soc! Un star URIAS din Premier League si-a anuntat RETRAGEREA din fotbal la 31 de ani: Nu mai pot, ma chinui la fiecare meci! Stiri

A suportat dureri inumane pentru a continua sa joace fotbal! Dupa ce s-a consultat cu sefii clubului si cu familia si-a dat seama ca eforturile pe care le face sunt inutile!

Capitanul lui Tottenham Hotspur, Ledley King, si-a anuntat azi oficial retragerea din fotbal. Accidentat grav la genunchi de mai multe ori in ultimii ani, King a incercat sa continue, dar a fost sfatuit de medici sa se retraga pentru a evita complicatii ulterioare.

"Stiu ca e greu sa fii jucatorul unui singur club in zilele noastre, dar eu m-am simtit mereu bine aici. Din pacate, accidentarile nu mi-au permis sa ma antrenez si sa joc la nivelul la care mi-as fi dorit, iar acum trebuie sa-mi inchei cariera. Am fost aici de cand eram doar un copil, nu mi-am imaginat niciodata ca as putea juca pentru un alt club", a spus King, care va ramane ambasador al clubului.

Ledley King, 31 de ani, a jucat 313 meciuri pentru Spurs in 14 sezoane si are 21 de aparitii in nationala Angliei. In 2013, Tottenham ii va organiza un meci de retragere pe White Hart Lane.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!