Atacul care IL SCOATE din minti pe Becali inainte de derby: "Gata, nu mai e el antrenor. Sau poate e din umbra!" Declaratia de RAZBOI a CFR-ului

Atacul care IL SCOATE din minti pe Becali inainte de derby: Gata, nu mai e el antrenor. Sau poate e din umbra! Declaratia de RAZBOI a CFR-ului Stiri

Fotbalul mare se TRAIESTE la ProTV! Joi, ora 22.00: STEAUA - COPENHAGA, IN DIRECT la ProTV si pe www.voyo.ro

Castiga bilete la Steaua - Copenhaga: CLICK AICI PENTRU A INTRA IN CONCURS!

Steaua e lider in Liga I, dar nu-l impresioneaza pe Ioan Andone. "E doar o echipa mai norocoasa", crede antrenorul campioanei, care il ironizeaza pe Becali.

"Steaua are doar mai mult noroc. Gigi isi vede de treaba si nu mai e antrenor. Daca iar devine antrenor, o sa fie probleme. Poate e din umbra, nu poti sa stii niciodata. Steaua e echipa buna, au liniste acum, am auzit ca si la Ploiesti au jucat foarte bine, au castigat pe merit.

Mai sunt o multime de etape pana la final, cred ca abia in iarna se poate discuta de titlu. Nu stiu daca e mai buna Steaua decat CFR, o sa facem comparatii la sfarsitul anului, in functie de parcursul european si de ceea ce se intampla pana atunci!", a spus Andone la Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!