GALERIE FOTO Au pus capăt relației! Tânăra considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei s-a despărțit de celebrul fotbalist

Au pus capăt relației! Tânăra considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei s-a despărțit de celebrul fotbalist Stiri

Jessica Goicoechea este considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei din lume, aparițiile sale stârnind mereu interes.

Tânăra de 27 de ani este lipsită de inhibiții, mai ales în postările pe care le face pe rețelele de socializare. Jurnalistul Abel Planelles a dezvăluit că Jessica Goicoechea și Marc Bartra ar fi pus capăt relației.

"Au au existat probleme, au păstrat o legătură amicală. Nu au încetat să se urmărească pe rețelele de socializare cum s-a întâmplat în alte cazuri, doar că relația s-a terminat", a declarat sursa citată.

  • Au Pus Capat Relatiei Tanara Considerata Una Dintre Cele Mai Atragatoare Femei S A Despartit De Celebrul 2

Marc Bartra și fosta sa soție, Melissa Jimenez, s-au despărțit la începutul anului 2022, motiv pentru care a apărut presupunerea potrivit căreia jucătorul și Jessica erau deja împreună. 

Tânăra este model, influencer și antreprenor, deținând o firmă de costume de baie și s-a remarcat cu aparițiile sale extrem de sexy. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!