BOMBA la Steaua! Totul se schimba in momentul ASTA! Anuntul care declanseaza cutremurul in Liga I

BOMBA la Steaua! Totul se schimba in momentul ASTA! Anuntul care declanseaza cutremurul in Liga I Stiri

Cu Becali in inchisoare, Steaua s-a transformat complet!

Fanii s-au temut de ce e mai rau dupa ce patronul a intrat la inchisoare. Condamnat la 3 ani si 6 luni de detentie dupa ce a fost gasit vinovat in doua dosare, Becali se asteapta acum la vesti care sa-l scoata din depresie. Presedintele Ligii, Dumitru Dragomir, a anuntat ieri ca Becali ar putea fi eliberat in mai putin de doua saptamani!

Realitatea Stelei s-ar putea schimba decisiv in cazul in care scenariul anuntat de Dragomir se dovedeste a fi adevarat. Ascunsa de MM si Reghe in tacere, implicata in scandaluri cu gloriile si cu o parte a suporterilor si distrusa in Liga de Chelsea si Schalke, Steaua e in pericol sa-si piarda cei mai buni oameni in iarna. Bourceanu si Tatarusanu intra in ultimele 6 luni de contract, iar clubul e tentat sa le permita transferul pentru a nu-i pierde gratis la vara.

De asemenea, Tanase, Latovlevici si Pintilii au atras atentia mai multor echipe importante si sunt cu gandul la despartirea de Ghencea. Nici Reghecampf nu stie daca sa mai continue sau nu din vara. Toate declaratiile recente ale antrenorului lasa sa se inteleaga ca dupa finalul campionatului isi va reanaliza pozitia. Echipe din Germania si Rusia asteapta ca decizia sa fie in favoarea lor.

Daca Becali iese din inchisoare, Steaua revine sub autoritatea sa totala. Discutiile intermediate de cartela cu minute limitate din spatele gratiilor vor deveni istorie. Becali isi va relua pozitia si va putea controla direct relatia cu jucatorii, si nu prin intermediul lui Reghecampf sau al managerului huligan, cum se intampla acum.

"Eu nu vreau sa plec, sunt gata sa-mi inchei cariera la Steaua", e mesajul pe care Becali sustinea ca i l-a transmis capitanul Bourceanu in momentul in care Dinamo Moscova il tenta cu un salariu mult peste posibilitati in Ghencea. Pe langa argumentele financiare pe care e gata sa i le ofere, Becali se poate folosi si de relatia privata cu mijlocasul central. Patronul a fost cel care i-a dat banderola si a insistat ca el sa o pastreze in momentul in care era contestat de vestiar.

Situatia e diferita in cazul lui Tatarusanu. Becali a cerut in mai multe randuri ca portarul sa fie trimis pe banca dupa gafele pe care le-a facut in trecut. Chiar daca intre cei doi simpatia nu e maxima, si Tatarusanu mai poate fi inca intors. Garantia postului de titular, bonusurile consistente din contract si siguranta locului in nationala pot fi detaliile care sa-l tina acasa pe Tatarusanu.

Tot Becali poate fi omul in functie de care si Reghecampf va face urmatorul pas in cariera. Relatia deteriorata cu MM il indeparteaza acum de Ghencea, insa revenirea lui Becali cu forta maxima in club il poate convinge sa mai incerce inca un an de Liga cu Steaua.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!