Jesualdo Ferreira: "Avem responsabilitati in Europa Leagea" Ce spune omul care a ucis sperantele celor de la Pandurii:

Jesualdo Ferreira: Avem responsabilitati in Europa Leagea Ce spune omul care a ucis sperantele celor de la Pandurii: Stiri

►Spioni pentru Steaua! Legia - Lechia, sambata 21:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Pandurii 0-1 Braga | Antrenorul lui Sporting Braga, Jesualdo Ferreira, spune ca echipa sa are responsabilitati in Liga Europa si asta s-a vazut la inceputul jocului, la fotbalistii cu mai putina experienta, insa jucatorii sai s-au descurcat bine si au dominat.

"Sporting Braga este o echipa cu responsabilitati in Liga Europa si asta s-a vazut la inceput, la unii jucatori cu mai putina experienta. Inca consider ca echipa noastra s-a descurcat bine si a putut sa controleze jocul. Aceasta a fost partea cea mai buna a meciului pentru noi. Intr-o intalnire eliminatorie nu este vorba de puncte, ci de goluri. Am inscris unul si mai avem un meci acasa", a spus Ferreira, potrivit cotidianului A Bola.

Autorul unicului gol al partidei, Yazalde, s-a declarat incantat de aceasta reusita a sa. "A fost un gol foarte important si sunt fericit ca am reusit sa il inscriu. Am incercat sa ne facem jocul si sa dam totul. De aceea trebuie sa recunoastem si meritele adversarilor. Rezultatul ne ofera perspective bune de calificare in grupele Ligii Europa, insa nimic nu este usor in viata, cu atat mai putin in fotbal. Pandurii a aratat ca este o echipa puternica", a declarat Yazalde, conform Record.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!