Bute este PROVOCAT: "Daca vrea sa ajunga mare trebuie sa se BATA cu mine, n-are nicio sansa!"

Bute este PROVOCAT: Daca vrea sa ajunga mare trebuie sa se BATA cu mine, n-are nicio sansa! Stiri

Pugilistul danez Mikkel Kessler a declarat ca Lucian Bute este un boxer foarte bun, care are nevoie de meciuri importante, insa a precizat ca s-ar descurca foarte bine impotriva romanului, informeaza boxingscene.com.

"Nu mi-e frica de niciun adversar si el nu ma poate invinge. Lucian este un pugilist foarte bun, care are nevoie de meciuri importante daca vrea sa ajunga in varf. Intotdeauna l-am considerat un mare boxer. Nu mi-ar fi teama de un meci la Montreal. Pot sa boxez oriunde. Cred ca m-as descurca foarte bine impotriva lui Bute", a spus Kessler.

Potrivit boxingscene.com, discutiile pentru un eventual meci Bute - Kessler in toamna deja au inceput.

Lucian Bute si-a aparat cu succes titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a saptea oara consecutiv, dupa ce l-a invins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic in repriza a zecea, intr-un meci disputat, duminica, la Centre Bell din Montreal.

Canoe.ca noteaza ca la aproximativ 12 ore dupa meci Bute a fost vazut facand cumparaturi de la un magazin in care se comercializeaza bauturi alcoolice, el pregatindu-se astfel "sa sarbatoreasca asa cum se cuvine apararea titlului IBF" impreuna cu prietenii sai sau cu membrii echipei sale. Romanul a fost recunoscut imediat de clientii ce se aflau in magazin, care l-au felicitat pentru victorie. Pugilistul avea mana dreapta inflamata, "amintire a loviturilor date lui Magee".
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!