Ca-n vremurile bune: Ciocoiu si Cursaru s-au bagat la o miuta cu pilotii de raliuri! VIDEO

Si pilotii de raliuri stiu fotbal. Inainte sa ia startul in Raliul Sibiului, pilotii s-au bagat la o miuta cu fostul golgheter al Stelei, Ciocoiu, si cu omul care a ajuns la CNN la faza zilei, Cursaru.

Fotbalul e ca mersul pe bicicleta. Odata invatat nu se uita niciodata! Fostul golgheter al Stelei, Ciocoiu, si fostul atacant al Bacaului, Cursaru, care a ajuns la Faza Zilei de pe CNN, dupa ce a marcat un super-gol in campionat si-au adus aminte de vremurile bune.

Au incins un amical cu pilotii Napoca Rally Academy, inainte de startul in Raliul Sibiului. Si arbitrul a fost vedeta - fostul sef de la CCA, Aron Huzu.

Fostii jucatori au avut insa grija de piloti. “Am incercam sa nu-i lovim, ca altfel virajele erau ceva mai dificile”, a spus Ciocoiu.

Marco Tempestini s-a temut ca echipa pilotilor o putea incasa rau, asa ca a stat in spate si colegii au ras de el. A aparat cu manusile de....raliu. Altii s-au rugat pentru un gol. “Singura mea grija e sa nimeresc poarta! Apoi, Dumnezeu cu mila”, radea un alt pilot, Vlad Cosma, inainte de meci.

Dupa ce si-au facut incalzirea la fotbal, pilotii se baga la lucruri serioase. Se bat la Sibiu cu vedetele din Intercontinental Rally Challenge. Tempesta e constient ca va fi o lupta dificila: “Va fi greu sa se ajunga pe podium, sunt piloti din alta categorie”, spunea italianul inainte de raliu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!