Cand fotbalul "repara" catastrofe! Pustiul de 16 ani, ajuns erou de razboi: mingea lui de fotbal a parcurs 5.000 de km pe ocean! VIDEO & FOTO

Cand fotbalul repara catastrofe! Pustiul de 16 ani, ajuns erou de razboi: mingea lui de fotbal a parcurs 5.000 de km pe ocean! VIDEO FOTO Stiri

Pe 11 martie 2011, Misaki Murakami, si-a pierdut cel mai de pret trofeu: mingea de fotbal semnata de toti fotbalistii lui preferati.

Seismul si tsnumani-ul din 2011 au distrus casa pustiului de 16 ani, iar balonul a disparut o data cu apele care au maturat tot orasul Rizuzentakata (provincia Iwate din Japonia).

In urma cu cateva zile, David Baxter, un tehnician de radar din Alaska a gasit mingea pe insua Middelton, la 70 de mile de continent! 5.000 de km pe ocean in 13 luni - atat a parcurs mingea care a devenit deja celebra in toata lumea.

"Nu credeam c-o mai recuperez, sunt extrem de fericit! Nici nu conteaza daca arata rau, de fapt, e mai bine. Pot sa zic ca are cicatrici ca un erou in razboi", e incantat pustiul de 16 ani.

Seismul japonez a avut 9 grade pe scara Richter a facut 19.000 de morti.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!