Care este starea tatălui lui Lamine Yamal, la o zi după ce a fost înjunghiat 

Lamine Yamal Mounir Nasraoui Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 August 2024, 17:16
Data actualizarii: Joi 15 August 2024, 17:15

Familia lui Lamine Yamal trece printr-un moment dificil în clipa de față.

Mounir Nasraoui (36 de ani), tatăl lui Lamine Yamal (17 ani) - starul celor de la FC Barcelona & campion european în 2024 cu naționala Spaniei - a fost înjunghiat într-o parcare din cartierul Rocafonda din orașul catalan Mataro.

Care este starea tatălui lui Lamine Yamal, la o zi după ce a fost înjunghiat 

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano a scris pe rețelele social media faptul că tatăl lui Yamal se află în afara oricărui pericol în acest moment și că totul este sub control, la aproape o zi după ce a fost înjunghiat în propriul cartier.

”Mounir, tatăl lui Lamine Yamal, nu se află sub niciun pericol în acest moment. Situația este sub control, după ce a fost înjunghiat miercuri, într-o parcare”, a scris italianul pe contul său oficial de pe platforma Twitter/X.

Tatăl lui Yamal își plimba câinele pe o stradăuță din cartierul Rocafonda, când a fost stropit cu apă intenționat de la un balcon. A urmat o ceartă, iar echipajul sosit la fața locului părea că a detensionat atmosfera. 

  • După câteva ore, Nasraoui a fost așteptat în parcare de mai mulți bărbați care l-au imobilizat și l-au înjunghiat de mai multe ori

Conform presei spaniole, la fața locului au ajuns opt echipaje de poliție, forțele de ordine au realizat o blocadă a zonei și trei persoane au fost arestate. A fost deschis un dosar pentru tentativă de omor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!