Castiga bilete la Euro 2012, doze Coca-Cola de colectie si mingi personalizate! Lasa-te cuprins de nebunia fotbalului:

Castiga bilete la Euro 2012, doze Coca-Cola de colectie si mingi personalizate! Lasa-te cuprins de nebunia fotbalului: Stiri

Fanii sunt provocati sa isi dezlantuie pasiunea pentru EURO 2012! Participa la promotia nationala!

Promotia nationala «Lasa-te cuprins de nebunia fotbalului», lansata cu aceasta ocazie, are ca premii bilete la Euro 2012, doze Coca-Cola de colectie, in editie limitata, si mingi personalizate Euro 2012, semnate de catre unul dintre jucatorii Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei: Ciprian Marica, Razvan Rat, Alexandru Bourceanu sau Vlad Chiriches.

In Bucuresti, in perioada Campionatului European de Fotbal Euro 2012, Coca-Cola invita fanii sa demonstreze ca sunt suporteri adevarati si sa intre in joc cu ajutorul unei tehnologii inovatoare – Xbox Kinect. Cei care nu pot ajunge sa foloseasca dispozitivele Xbox Kinect pe durata campaniei, sunt invitati sa acceseze site-ul www.Coca-Cola.ro.

Consolele Xbox cu senzor Kinect sunt amplasate in Bucuresti, in locuri special amenajate din AFI Cotroceni, Baneasa shopping City, Sun Plaza si in statiile de metrou Obor, Piata Unirii 2 si Piata Victoriei 1. Vino si tu si castiga superpremii!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!