ROMANII fura Diablo 3 cu telefonul mobil! Cel mai asteptat joc din lume a vandut 6.300.000 de copii in 7 zile!

ROMANII fura Diablo 3 cu telefonul mobil! Cel mai asteptat joc din lume a vandut 6.300.000 de copii in 7 zile! Stiri

Diablo 3, cel mai asteptat joc al ultimilor ani, a aruncat in aer lumea jocurilor PC. Milioane de fani au intrat deja in lumea Diablo, iar in Romania au fost cozi uriase la magazinele care l-au pus in vanzare.

In primele 24 de ore de la lansare, Blizzard a vandut 3.5 milioane de copii de Diablo 3, jocul pe care pasionatii seriei il asteapta de mai bine de 10 ani. Acesta este noul record al unui joc lansat vreodata. Ca o paralela, in doar 10 zile de cand a aparut, Diablo a reusit sa intreaca veniturile celor de la Manchester United, cel mai bogat club din Anglia.

Fanii World of Warcraft au primit conform intelegerii semnate initial 1.2 milioane de copii. Totatul vanzarilor in primele 7 zile a depasit 6.3 milioane de copii.

Gamerii romani au stat la coada pentru a pune mana pe mult-asteptatul RPG. Sute de oameni au golit rafturile supermaketurilor din Bucuresti si alte 15 orase din tara. Au aparut insa si primele probleme. Cei care nu au fost atenti cand au cumparat Diablo 3 au ajuns acasa si s-au trezit ca nu il pot juca.

Cativa gameri din Romania s-au plans de faptul ca jocul nu a fost sigilat cand l-au cumparat din magazin, iar codul unic de inregistrare fusese deja activat. Cand cumperi Diablo 3 trebuie sa te asiguri ca jocul este sigilat si nimeni nu a avut acces la cd key. Este de ajuns sa faca o poza cu telefonul mobil, iar jocul este gata furat.

Pe internet au aparut de sute de cazuri de conturi de Battle.net furate. Parola de pe site-ul Battle.net si datele de inregistrare trebuiesc pastrata secrete.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!