Cel mai MARE Mos Craciun si-a facut aparitia la Galati! Sandu Lungu a fost alaturi de Iftimoaie sa doneze cadouri! FOTO

Cel mai MARE Mos Craciun si-a facut aparitia la Galati! Sandu Lungu a fost alaturi de Iftimoaie sa doneze cadouri! FOTO Stiri

►Jo Jo Dan aduce 2 centuri ACASA! Meci superb de box, duminica 21:30 la Sport.ro! Urmeaza Mayweather pe National Arena!

Ionut Iftimoaie si Alexandru Lungu, doua dintre vedetele circuitului Local kombat, dar si promotorul Eduard Irimia s-au transformat, astazi, in Mos Craciun. In prag de Sarbatori, ei au impartit cadouri câtorva sute de familii care in toamna au fost grav afectate de inundatii din comuna Costache Negri, judetul Galati.

“Am ramas emotionat de situatia oamenilor de aici, as vrea sa mai avem posibilitatea de a-i ajuta si pe viitor. M-am bucurat sa-i vad fericiti in special pe copii, care ne-au multumit pentru tot. Sunt niste sentimente unice când aduci bucuria  pe chipurile celor mici”, a spus Alexandru Lungu, care pe 21 decembrie, in marea finala Local Kombat de la Galati, il va infrunta intr-un “entertainment-fight” impotriva colosului american din MMA, Mike Bourke. “Mai este doar o saptamâna pâna incep sarbatorile si cred ca le-au prins bine micile cadouri pe care le-am oferit. Au trecut prin multe probleme, dar sunt niste oameni puternici”, a spus si Ionut Iftimoaie.

  • Cel Mai Mare Mos Craciun Si A Facut Aparitia La Galati Sandu Lungu A Fost Alaturi De Iftimoaie Sa Doneze

 “Finala Local Kombat de la Galati este dedicata intr-un fel si sinistratilor deoarece odata cu promovarea evenimentului ne-am ocupat si de campania umanitara initiata in noiembrie. Asa cum am mai spus, ne dorim sa continuam sa-i ajutam pe cei care au suferit mult in ultima perioada din cauza inundatiilor”, a spus presedintele Local Kombat, Eduard Irimia, care se afla pe ultima suta de metri a pregatirilor pentru cel mai mare eveniment pe reguli K-1 din Europa in 2013.

Evenimentul de la Costache Negri face parte din campania umanitara “Fight for Galati” si a fost derulat impreuna cu Asociatia umanitara „Noi iubim viata” si sponsorizat de British American Tobacco.

Marea finala a circuitului Local Kombat va avea loc pe 21 decembrie, la Patinoarul Dunarea din Galati, si va fi transmisa in directde Sport.ro si ProTV. In total, 16 luptatori din 12 tari se vor duela in mega-evenimentul din orasul-port la Dunare.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!